Domů  /  Zadávací řízení

Výpis systémových zpráv

Název NIPEZ CPV Množství Jednotka Předp. hodnota za jednotku *
Popis Přílohy Identifikace Předp. hodnota za položku *
Parametry
Nákup kancelářských potřeb III
11
Kancelářské potřeby
30192000-1
Kancelářské potřeby
Specifikace předmětu plnění veřejné zakázky je uvedena v kalkulaci ceny, která tvoří přílohu zadávacích podmínek. Nabídková cena musí být stanovena na základě ocenění položek uvedených v kalkulaci ceny, která je součástí tohoto zadávacího řízení. Uchazeč ocení veškeré jednotlivé položky uvedené v kalkulaci ceny, a to bez úprav a změn textů a řazení položek pokud není úprava zadavatelem výslovně dovolena.

Zadavatel požaduje, aby součástí nabídky bylo znění kupní smlouvy, podepsané osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče opatřené elektronickým podpisem nebo naskenovanou verzi - formát .pdf. Bude-li podepsán osobou jinou, než k tomu oprávněnou dle zápisu v obchodním rejstříku, či podnikatelem fyzickou osobou, bude součástí nabídky zmocňovací listina, ve které bude uveden rozsah jejího oprávnění jednat a podepisovat jménem či za uchazeče (zhotovitele).
Jako znění kupní smlouvy bude použito znění smlouvy přiložené k těmto zadávacím podmínkám, přičemž v tomto znění zhotovitel pouze doplní na barevně vyznačených místech požadované údaje. Součástí nabídky musí být také toto znění kupní smlouvy v elektronické podobě (ve formátu *.doc), bez podpisu oprávněnou osobou.

* Předpokládané hodnoty jsou uváděny bez DPH.

Kontextová navigace