Domů  /  Zadávací řízení

Výpis systémových zpráv

Název NIPEZ CPV Množství Jednotka Předp. hodnota za jednotku *
Popis Přílohy Identifikace Předp. hodnota za položku *
Parametry
Nákup kancelářských potřeb II
11
Kancelářské potřeby
30192000-1
Kancelářské potřeby
Specifikace předmětu plnění veřejné zakázky je uvedena v kalkulaci ceny, která tvoří přílohu zadávacích podmínek. Nabídková cena musí být stanovena na základě ocenění položek uvedených v kalkulaci ceny, která je součástí tohoto zadávacího řízení. Uchazeč ocení veškeré jednotlivé položky uvedené v kalkulaci ceny, a to bez úprav a změn textů a řazení položek pokud není úprava zadavatelem výslovně dovolena.
Zadavatel požaduje, aby součástí nabídky byl návrh smlouvy o dílo, podepsaný osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče. Bude-li podepsán osobou jinou, než k tomu oprávněnou dle zápisu v obchodním rejstříku, či podnikatelem fyzickou osobou, bude součástí nabídky zmocňovací listina, ve které bude uveden rozsah jejího oprávnění jednat a podepisovat jménem či za uchazeče (zhotovitele).
Jako návrh smlouvy o dílo bude použit návrh smlouvy přiložený k těmto zadávacím podmínkám, přičemž v tomto návrhu zhotovitel pouze doplní na barevně vyznačených místech požadované údaje. Součástí nabídky musí být tentýž návrh smlouvy o dílo v elektronické podobě (ve formátu *.doc), bez podpisu oprávněnou osobou.

* Předpokládané hodnoty jsou uváděny bez DPH.

Kontextová navigace