Domů  /  Zadávací řízení

Výpis systémových zpráv

Název NIPEZ CPV Množství Jednotka Předp. hodnota za jednotku *
Popis Přílohy Identifikace Předp. hodnota za položku *
Parametry
servis a opravy zdvihacích zařízení
48
Opravy a údržba technických zařízení budov
50750000-7
Údržba výtahů
2,00 ks
a)
Pravidelná preventivní údržba je prováděna za účelem zajištění spolehlivosti a provozní způsobilost servisovaných zdvihacích zařízení a zahrnuje:
• Mazání a doplnění olejů zařízení dle mazacího plánu, který je stanoven výrobcem výtahu. Pokud tento plán výrobcem výtahu stanoven není, bude tento plán stanoven zhotovitelem.
• Čištění zařízení od provozních nečistot výtahu.
• Kontrolu funkčního stavu normou či návodem stanovených částí výtahu, jejich nastavení a seřízení dle předem určeného časového harmonogramu, který je stanoven resp. sestaven zhotovitelem.
Potřebný pomocný materiál, oleje, mazadla a čistící prostředky jsou zahrnuty v paušální ceně a jejich likvidace je zajištěna v souladu se zákonem a ochraně životního prostředí. Nový olej do výtahů a jeho výměna není součástí servisních činností a bude dodán a účtován na základě samostatné objednávky.




b)
Provozní prohlídky. Běžné provozní prohlídky zdvihacích zařízení jsou prováděny objednatelem určeným výtahových dozorcem, který je zaškolen odbornými servisními pracovníky zhotovitele.

c)
Odborné prohlídky jsou zajišťovány zhotovitelem v rozsahu platné příslušné normy a ve lhůtách stanovených touto normou.

d)
Odborné zkoušky a posuzování provozních rizik výtahů jsou zajišťovány zhotovitelem v pravidelných intervalech provádění Odborných zkoušek k ověření funkce a způsobilosti k dalšímu provozu a zahrnují i prověření elektrického zařízení výtahu jakož i posouzení provozních rizik.

e)
Odstraňování provozních poruch, které nejsou způsobeny v důsledku běžného provozu a užívání těchto zařízení, nebo si jejich odstranění vyžaduje dodání náhradního dílu, je zajišťováno zhotovitelem nad rámec paušální ceny.

* Předpokládané hodnoty jsou uváděny bez DPH.

Kontextová navigace