Domů  /  Zadávací řízení  /  Systém pro správu tisku  /  Odpověď na žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Výpis systémových zpráv

T03 - zobrazení formuláře

Odpověď na žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Zadavatel

Úřední název zadavatele:
Ministerstvo práce a sociálních věcí
IČO: 00551023

Sídlo/místo podnikání:
Na Poříčním právu 376/1
12801  Praha

Kontaktní osoba:
: Veronika Mesarčová
: veronika.mesarcova@mpsv.cz
: +420950192130

Specifikace VZ

Název VZ: Systém pro správu tisku
Druh zadávacího řízení: VZMR: Otevřená výzva
Druh VZ: Dodávky (zboží)
Systémové číslo: T002/17/V00052441

15.05.2017 19:36:00
detail VZ

Text odpovědi

Tímto poskytuje zadavatel dodavateli ve věci veřejné zakázky s názvem Systém pro správu tisku vysvětlení zadávací dokumentace.

Vysvětlení zadávací dokumentace je poskytováno na základě žádosti jednoho či více dodavatelů nebo na základě rozhodnutí zadavatele.

Vysvětlení zadávací dokumentace na základě žádosti dodavatelů

Vysvětlení zadávací dokumentace poskytnuté zadavatelem na základě žádosti dodavatelů jsou uvedeny v následujícím číslovaném přehledu, přičemž jednotlivé žádosti (dotazy) jsou řazeny chronologicky tak, jak byly zadavateli doručeny.

Číslo žádosti (dotazu)
2.
Přesné znění žádosti (dotazu)
Dobrý den,
Jakým způsobem chce Zadavatel řešit níže uvedené funkcionality, ke kterým je třeba znát počty a typy tiskových zařízení, jelikož samotná licence tiskového systému tyto funkcionality nezajišťuje, rovněž přiložená tabulka k vyplnění cen toto nespecifikuje.
- Zabezpečení tiskových a kopírovaných úloh, funkci Follow me, online monitorování všech tiskových zařízení, scan management
- Zadavatel požaduje dostupnost funkcionalit kopírování, tisku a skenování až po autorizaci uživatele.
- Zadavatel požaduje funkcionalitu po autorizaci jednoduché skenování do e-mailu, síťové složky.
- Zadavatel požaduje funkcionalitu zabezpečený, odložený tisk - úloha zaslána jako zabezpečený tisk bude uživateli po autorizaci přístupná bez složitého vyhledávání v menu stroje, případně bez nutnosti listovat mnoha položkami (jednoduchá obsluha). Možnost odmazání nechtěných úloh na display zařízení, úplná uživatelská správa vlastní tiskové fronty
- Na tiskových zařízeních je požadována zabezpečená tisková fronta
- Je požadována funkce jednoduchého definování pravidel, při jejichž splnění se provede předem definovaná akce (zejména zamítnutí tisku, vynucený černobílý tisk, vynucený oboustranný tisk, změna počtu kopií, přidání vodoznaku), o jejíž provedení bude uživatel automaticky informován e-mailem. Pravidla mohou být definována např. dle velikosti úlohy v kb, dle počtu stran (s možností definice počtu barevných a černobílých stran různých formátů), dle času odeslání k tisku, dle textu v názvu tiskové úlohy atd.
- Na tiskových zařízeních je požadována možnost použití k autorizaci přístupu do tiskového prostředí pomocí bezkontaktních čipových karet typu Mifare/Desfare nebo záložně, pomocí hesla.
- Zadavatel požaduje funkcionalitu Follow Me, jednotlivé úlohy musí být možno po úspěšné autorizaci vytisknout na libovolném multifunkčním zařízení vybaveném identifikačním terminálem (v rámci jedné lokality). Zadavatel požaduje přímý tisk na všechna síťová tisková a multifunkční zařízení, na kterých nebude provozována funkcionalita Folow Me a zabezpečený tisk.
Odpověď
Zadavatel požaduje, aby ze strany dodavatele byla zadavateli poskytnuta multilicence, která bude veškeré zadavatelem požadované funkcionality zajišťovat a v jejíž ceně budou náklady na zajištění požadovaných funkcionalit zahrnuty. Zadavatel není objektivně schopen uvést konkrétní počty a typy tiskových zařízení, na kterých budou požadované funkcionality vyžadovány, bude se jednat o standardní chodbová zařízení a celkový počet se bude měnit dle vývoje tiskového prostředí zadavatele a zúčastněných organizací. Systém pro správu tisku bude zadavatelem i zúčastněnými organizacemi využíván zejména v případě nově pořizovaných zařízení, která již v naprosté většině obsahují podporu pro pokročilý management tisku.

Vytvořil

Veronika Mesarčová v.r.
Subproces: ET-010-030-060-09

Uživatelské položky

Přílohy

Zpráva

Název: Odpověď na žádost o vysvětlení zadávací dokumentace
Odesílatel: Ministerstvo práce a...
Doručeno: 15.05.2017 19:38:01

Elektronické podpisy formuláře

Elektronický podpis

Vydáno pro (CN - ob. jméno): Veronika Mesarčová
Vydáno pro (O - organizace): MPSV
Vydavatel (CN - ob. jméno): I.CA Qualified 2 CA/RSA 02/2016

Časové razítko

Čas: 15.5.2017 19:37:24
Vystavitel (O - organizace): První certifikační autorita, a.s.
Vystavitel (CN - ob. jméno): I.CA Time Stamping Authority TSS

Verze formuláře

# Vloženo Poslední změna
1 15.05.2017 19:36 Veronika Mesarčová 15.05.2017 19:36 Veronika Mesarčová právě zobrazena

Kontextová navigace