Domů  /  Zadávací řízení  /  Část 2 - Výroba propagačních…  /  Písemná zpráva zadavatele

Výpis systémových zpráv

T44 - zobrazení formuláře

Písemná zpráva zadavatele

Zadavatel

Úřední název zadavatele:
Česká republika - Úřad vlády České republiky
IČO: 00006599

Sídlo/místo podnikání:
nábř. E. Beneše 128/4
118 01  Praha 1

Kontaktní osoba:
: Pavel Dyntera Smékal
: dyntera.pavel@vlada.cz
: vládní rada

Organizační útvar:
Oddělení veřejných zakázek
Číslo útvaru: OVZ
Kontaktní adresa:
nábř. E. Beneše 128/4
118 01 Praha 1
Česká republika - CZE

Specifikace VZ

Název VZ: Mediální kampaň v rámci projektu Domácí násilí a genderově podmíněné násilí / Uplatňování hlediska rovných příležitostí žen a mužů a podpora slaďování pracovního a soukromého života
Druh zadávacího řízení: Zjednodušené podlimitní řízení
Druh VZ: Služby
Systémové číslo: T002/16/V00041998
Název části VZ: Část 2 - Výroba propagačních materiálů a jejich distribuce
Číslo části VZ: 2

07.12.2016 13:08:00
detail VZ

Předmět veřejné zakázky

Předmětem veřejné zakázky je kreativní řešení a produkční zajištění mediální kampaně zaměřené na podporu rovnosti žen a mužů. Kampaň je součástí projektu s názvem „Domácí násilí a genderově podmíněné násilí / Uplatňování hlediska rovných příležitostí žen a mužů a podpora slaďování pracovního a soukromého života“, který je z 80 % financován Norskými fondy a z 20 % státním rozpočtem České republiky.

Veřejná zakázka je rozdělena v souladu s § 98 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "ZVZ") na 3 níže uvedené části, přičemž uchazeč nebo uchazeči jsou oprávněni podat nabídku na všechny, nebo jen na některé části veřejné zakázky, nebo jen na jednu část veřejné zakázky.

Podrobný popis předmětů jednotlivých částí veřejné zakázky, požadavků na jejich realizaci a doba plnění jsou uvedeny ve vzorech smluv uvedených v přílohách II. H, III. H, IV. H ve Výzvě k podání nabídky včetně zadávací dokumentace (dále jen "Výzva"), která je v příloze.

Veřejná zakázka je realizována jako součást projektu CZ13 „Domácí a genderově podmíněné násilí / Uplatňování hlediska rovných příležitostí žen a mužů a podpora slaďování pracovního a soukromého života“, reg. číslo NF-CZ13-PDP-2-002-01-2014, který je realizován zadavatelem s podporou Norských fondů a českého státního rozpočtu.
Položky předmětu VZ
Kreativní řešení a produkční zajištění mediální kampaně
79341400-0 - Reklamní kampaně
79341400-0 - Reklamní kampaně
Podrobný popis předmětu, požadavků na realizaci a doba plnění jsou uvedeny ve vzoru smlouvy uvedené v příloze II. H Výzvy.
Přílohy
Parametry
Název Operátor Hodnota
1,00
JV
987 653,00
Předpokládaná hodnota na položku
987653.0000
Výroba propagačních materiálů a jejich distribuce
22462000-6 - Reklamní materiály
22462000-6 - Reklamní materiály
Podrobný popis předmětu, požadavků na realizaci a doba plnění jsou uvedeny ve vzoru smlouvy uvedené v příloze III. H Výzvy.
Přílohy
Parametry
Název Operátor Hodnota
1,00
JV
1 192 900,00
Předpokládaná hodnota na položku
1192900.0000
Mediální komunikace a public relations
79340000-9 - Reklamní a marketingové služby
79340000-9 - Reklamní a marketingové služby
Podrobný popis předmětu, požadavků na realizaci a doba plnění jsou uvedeny ve vzoru smlouvy uvedené v příloze IV. H Výzvy.
Přílohy
Parametry
Název Operátor Hodnota
1,00
JV
179 500,00
Předpokládaná hodnota na položku
179500.0000


Části
Část 1 - Kreativní řešení a produkční zajištění mediální kampaně
Část 1 - Kreativní řešení a produkční zajištění mediální kampaně
Předmětem této části veřejné zakázky je zpracovat ideové pojetí a grafické zpracování mediální kampaně, výrobu webu a videospotů.
Kreativní řešení a produkční zajištění mediální kampaně
Část 2 - Výroba propagačních materiálů a jejich distribuce
Část 2 - Výroba propagačních materiálů a jejich distribuce
Předmětem této části veřejné zakázky je vyrobit propagační materiály a zajistit distribuci plakátů a pohlednic.
Výroba propagačních materiálů a jejich distribuce
Část 3 - Mediální komunikace a public relations
Část 3 - Mediální komunikace a public relations
Předmětem této části veřejné zakázky je zajistit propagaci mediální kampaně na sociálních sítích, realizovat PR strategii, media lobbing a media coverage.
Mediální komunikace a public relations

Údaje z uzavřené smlouvy

Identifikační údaje vybraného uchazeče/vybraných uchazečů a cena sjednaná ve smlouvě jsou uvedeny v následující tabulce.

P.O.S. FACTORY, s.r.o.
Jilmová 2685/10, Praha
28524527
1 164 260,00
1 408 754,60
21,00
koruna česká

Identifikační údaje uchazeče, jehož nabídka byla vybrána jako nejvhodnější

Pořadové číslo nabídky Obchodní firma/název/jméno a příjmení dodavatele Sídlo/místo podnikání/bydliště IČO
Kritéria
2. - Mediální kampaň v rámci projektu Domácí násilí a genderově podmíněné násilí / Uplatňování hlediska rovných příležitostí žen a mužů a podpora slaďování pracovního a soukromého života - Část 2 - Výroba propagačních materiálů a jejich distribuce P.O.S. FACTORY, s.r.o. Jilmová 2685/10, Praha 28524527
Celkový počet bodů (hodnocení zadavatele) 0,00

Odůvodnění výběru nejvhodnější nabídky

Pro část 2 veřejné zakázky zbyla k hodnocení pouze 1 nabídka (nabídka č. 2E), neboť všechny nabídky podané na část 2 veřejné zakázky byly kromě nabídky č. 2E vyřazeny a zadavatel uchazeče vyloučil z účasti v zadávacím řízení.

Komise neprovedla v souladu s § 79 odst. 6 zákona hodnocení nabídky č. 2E uchazeče P.O.S. FACTORY, s.r.o., který podal nabídku na část 2 veřejné zakázky, neboť by pro část 2 veřejné zakázky hodnotila nabídku pouze 1 uchazeče. Nabídka č. 2E splnila všechny požadavky zadavatele a komise považuje tuto nabídku za nejvhodnější.

Výsledek hodnocení nabídek:
Protože nabídka uchazeče P.O.S. FACTORY, s.r.o., nebyla hodnocena podle § 79 odst. 6 zákona a splnila všechny požadavky zadavatele, zadavatel rozhodl dle § 81 odst. 2 zákona o výběru této nabídky jako nejvhodnější.

Uvedení, jaká část veřejné zakázky má být plněna prostřednictvím subdodavatele

-----

Identifikační údaje všech uchazečů a jejich nabídková cena

Seznam uchazečů a jimi podané nabídkové ceny jsou uvedeny v následující tabulce.

Pořadové číslo nabídky Obchodní firma/název/jméno a příjmení dodavatele Sídlo/místo podnikání/bydliště IČO
2. - Mediální kampaň v rámci projektu Domácí násilí a genderově podmíněné násilí / Uplatňování hlediska rovných příležitostí žen a mužů a podpora slaďování pracovního a soukromého života - Část 2 - Výroba propagačních materiálů a jejich distribuce P.O.S. FACTORY, s.r.o. Jilmová 2685/10, Praha 28524527
3. - Mediální kampaň v rámci projektu Domácí násilí a genderově podmíněné násilí / Uplatňování hlediska rovných příležitostí žen a mužů a podpora slaďování pracovního a soukromého života - Část 2 - Výroba propagačních materiálů a jejich distribuce ČESKÁ PRODUKČNÍ s.r.o. Budějovická 409/1, Praha 49702963
1. - Mediální kampaň v rámci projektu Domácí násilí a genderově podmíněné násilí / Uplatňování hlediska rovných příležitostí žen a mužů a podpora slaďování pracovního a soukromého života - Část 2 - Výroba propagačních materiálů a jejich distribuce YASHICA s.r.o. Žďárského 186, Kožichovice 46980121

Identifikační údaje uchazečů, jež byli vyloučeni z účasti v zadávacím řízení a odůvodnění jejich vyloučení

Seznam uchazečů, kteří byli vyloučeni ze zadávacího řízení a odůvodnění jejich vyloučení jsou uvedeny v následující tabulce.

Pořadové číslo nabídky Obchodní firma/název/jméno a příjmení dodavatele Sídlo/místo podnikání/bydliště IČO Odůvodnění vyloučení
1. - Mediální kampaň v rámci projektu Domácí násilí a genderově podmíněné násilí / Uplatňování hlediska rovných příležitostí žen a mužů a podpora slaďování pracovního a soukromého života - Část 2 - Výroba propagačních materiálů a jejich distribuce YASHICA s.r.o. Žďárského 186, Kožichovice 46980121 V rámci posouzení nabídek hodnotící komisí (zadavatel jmenoval společnou komisi pro otevírání obálek, posouzení kvalifikace, posouzení a hodnocení nabídek) tato shledala, že nabídka Uchazeče nesplňuje požadavky zadavatele uvedené v zadávacích podmínkách.

Uchazeč v nabídce předložil návrh smlouvy, který není v souladu se vzorem smlouvy uvedeným v zadávacích podmínkách.
Návrh smlouvy předložený Uchazečem obsahuje pouze přílohu č. 2 – podrobná kalkulace ceny. Návrh smlouvy neobsahuje přílohy č. 1, 3 a 4 smlouvy. V souladu s čl. 5 zadávací dokumentace musí být návrh smlouvy zpracován výhradně s pomocí vzoru, který je uveden v příloze III.H zadávací dokumentace. Vzor smlouvy nesmí být uchazeči měněn, vyjma údajů, u nichž vyplývá z jejich obsahu povinnost doplnění. Uchazeč byl povinen s ohledem na vzor smlouvy, uvedený v zadávacích podmínkách, který přílohy 1 až 4 obsahoval, povinen k návrhu smlouvy předložit všechny tyto přílohy smlouvy. Povinnost předložit návrh smlouvy včetně příloh je výslovně uvedena také v čl. 2.2.2 a 3.2 zadávací dokumentace.

Komise konstatovala, že návrh smlouvy předložený Uchazečem nesplňuje požadavky zadavatele uvedené v zadávacích podmínkách.

Komise se zabývala i otázkou možné výzvy k vysvětlení či opravě, je však nutno říci, že zákon ani rozhodovací praxe nepřipouštějí, aby uchazeč dodatečně po podání své nabídky měnil obsah smlouvy a nabídky.

Z předložené smlouvy bez příloh nelze dovodit jednoznačnou vůli uchazeče plnit předmět veřejné zakázky způsobem v této smlouvě stanoveným, minimálně příloha č. 1 je natolik obsahově zásadní, že text smlouvy bez ní pozbývá významu.

Ze všech shora uvedených důvodů komise v souladu s § 76 odst. 1 zákona vyřadila nabídku č. 1E uchazeče YASHICA s.r.o. podanou na část 2 veřejné zakázky a zadavatel dle § 76 odst. 6 zákona o veřejných zakázkách vyloučil Uchazeče z účasti v zadávacím řízení.
3. - Mediální kampaň v rámci projektu Domácí násilí a genderově podmíněné násilí / Uplatňování hlediska rovných příležitostí žen a mužů a podpora slaďování pracovního a soukromého života - Část 2 - Výroba propagačních materiálů a jejich distribuce ČESKÁ PRODUKČNÍ s.r.o. Budějovická 409/1, Praha 49702963 ČÁST 1
------
V rámci posouzení nabídek hodnotící komisí (zadavatel jmenoval společnou komisi pro otevírání obálek, posouzení kvalifikace, posouzení a hodnocení nabídek) tato shledala, že nabídka Uchazeče nesplňuje požadavky zadavatele uvedené v zadávacích podmínkách. Uchazeč v nabídce předložil návrh smlouvy, který není v souladu se vzorem smlouvy uvedeným v zadávacích podmínkách.

Návrh smlouvy na část 1 veřejné zakázky předložený Uchazečem obsahuje pouze přílohu č. 2 – podrobná kalkulace ceny. Návrh smlouvy neobsahuje přílohy č. 1, 3, 4 a 5 smlouvy. V souladu s čl. 5 zadávací dokumentace musí být návrh smlouvy zpracován výhradně s pomocí vzoru, který je uveden v příloze II.H zadávací dokumentace. Vzor smlouvy nesmí být uchazeči měněn, vyjma údajů, u nichž vyplývá z jejich obsahu povinnost doplnění. Uchazeč byl povinen s ohledem na vzor smlouvy, uvedený v zadávacích podmínkách, který přílohy 1 až 5 obsahoval, povinen k návrhu smlouvy předložit všechny tyto přílohy smlouvy. Povinnost předložit návrh smlouvy včetně příloh je výslovně uvedena také v čl. 2.2.2 a 3.2 zadávací dokumentace.

Komise konstatovala, že návrh smlouvy předložený Uchazečem nesplňuje požadavky zadavatele uvedené v zadávacích podmínkách.

Komise se zabývala i otázkou možné výzvy k vysvětlení či opravě, je však nutno říci, že zákon ani rozhodovací praxe nepřipouštějí, aby uchazeč dodatečně po podání své nabídky měnil obsah smlouvy a nabídky.

Z předložené smlouvy bez příloh nelze dovodit jednoznačnou vůli uchazeče plnit předmět veřejné zakázky způsobem v této smlouvě stanoveným, minimálně přílohy č. 1 a 5 jsou natolik obsahově zásadní, že text smlouvy bez nich pozbývá významu.

Ze všech shora uvedených důvodů komise v souladu s § 76 odst. 1 zákona vyřadila nabídku č. 3E uchazeče ČESKÁ PRODUKČNÍ s.r.o. podanou na část 1 veřejné zakázky a zadavatel dle § 76 odst. 6 zákona o veřejných zakázkách vyloučil Uchazeče z účasti v zadávacím řízení.


ČÁST 2
------
V rámci posouzení nabídek hodnotící komisí (zadavatel jmenoval společnou komisi pro otevírání obálek, posouzení kvalifikace, posouzení a hodnocení nabídek) tato shledala, že nabídka Uchazeče nesplňuje požadavky zadavatele uvedené v zadávacích podmínkách. Uchazeč v nabídce předložil návrh smlouvy, který není v souladu se vzorem smlouvy uvedeným v zadávacích podmínkách.

Návrh smlouvy na část 2 veřejné zakázky předložený Uchazečem obsahuje pouze přílohu č. 2 –podrobná kalkulace ceny. Návrh smlouvy neobsahuje přílohy č. 1, 3 a 4 smlouvy. V souladu s čl. 5 zadávací dokumentace musí být návrh smlouvy zpracován výhradně s pomocí vzoru, který je uveden v příloze III.H zadávací dokumentace. Vzor smlouvy nesmí být uchazeči měněn, vyjma údajů, u nichž vyplývá z jejich obsahu povinnost doplnění. Uchazeč byl povinen s ohledem na vzor smlouvy uvedený v zadávacích podmínkách, který přílohy 1 až 4 obsahoval, povinen k návrhu smlouvy předložit všechny přílohy smlouvy. Povinnost předložit návrh smlouvy včetně příloh je výslovně uvedena také v čl. 2.2.2 a 3.2 zadávací dokumentace.

Komise konstatovala, že návrh smlouvy předložený Uchazečem nesplňuje požadavky zadavatele uvedené v zadávacích podmínkách.

Komise se zabývala i otázkou možné výzvy k vysvětlení či opravě, je však nutno říci, že zákon ani rozhodovací praxe nepřipouštějí, aby uchazeč dodatečně po podání své nabídky měnil obsah smlouvy a nabídky.

Z předložené smlouvy bez příloh nelze dovodit jednoznačnou vůli uchazeče plnit předmět veřejné zakázky způsobem v této smlouvě stanoveným, minimálně příloha č. 1 je natolik obsahově zásadní, že text smlouvy bez ní pozbývá významu.

Ze všech shora uvedených důvodů komise v souladu s § 76 odst. 1 zákona vyřadila nabídku č. 3E uchazeče ČESKÁ PRODUKČNÍ s.r.o. podanou na část 2 veřejné zakázky a zadavatel dle § 76 odst. 6 zákona o veřejných zakázkách vyloučil Uchazeče z účasti v zadávacím řízení.

ČÁST 3
------
V rámci posouzení nabídek hodnotící komisí (zadavatel jmenoval společnou komisi pro otevírání obálek, posouzení kvalifikace, posouzení a hodnocení nabídek) tato shledala, že nabídka Uchazeče nesplňuje požadavky zadavatele uvedené v zadávacích podmínkách. Uchazeč v nabídce předložil návrh smlouvy, který není v souladu se vzorem smlouvy uvedeným v zadávacích podmínkách.

Návrh smlouvy na část 3 veřejné zakázky předložený Uchazečem obsahuje pouze přílohu č. 2 –podrobná kalkulace ceny. Návrh smlouvy neobsahuje přílohy č. 1, 3 a 4 smlouvy. V souladu s čl. 5 zadávací dokumentace musí být návrh smlouvy zpracován výhradně s pomocí vzoru, který je uveden v příloze IV.H zadávací dokumentace. Vzor smlouvy nesmí být uchazeči měněn, vyjma údajů, u nichž vyplývá z jejich obsahu povinnost doplnění. Uchazeč byl povinen s ohledem na vzor smlouvy uvedený v zadávacích podmínkách, který přílohy 1 až 4 obsahoval, povinen k návrhu smlouvy předložit všechny přílohy smlouvy. Povinnost předložit návrh smlouvy včetně příloh je výslovně uvedena také v čl. 2.2.2 a 3.2 zadávací dokumentace.

Komise konstatovala, že návrh smlouvy předložený Uchazečem ČESKÁ PRODUKČNÍ s.r.o, nesplňuje požadavky zadavatele uvedené v zadávacích podmínkách.

Komise se zabývala i otázkou možné výzvy k vysvětlení či opravě, je však nutno říci, že zákon ani rozhodovací praxe nepřipouštějí, aby uchazeč dodatečně po podání své nabídky měnil obsah smlouvy a nabídky.

Z předložené smlouvy bez příloh nelze dovodit jednoznačnou vůli uchazeče plnit předmět veřejné zakázky způsobem v této smlouvě stanoveným, minimálně příloha č. 1 je natolik obsahově zásadní, že text smlouvy bez ní pozbývá významu.

Ze všech shora uvedených důvodů komise v souladu s § 76 odst. 1 zákona vyřadila nabídku č. 3E uchazeče ČESKÁ PRODUKČNÍ s.r.o. podanou na část 3 veřejné zakázky a zadavatel dle § 76 odst. 6 zákona o veřejných zakázkách vyloučil Uchazeče z účasti v zadávacím řízení.

Odůvodnění vyloučení uchazeče, jehož nabídka obsahovala mimořádně nízkou nabídkovou cenu

---------------

Vytvořil

Pavel Dyntera Smékal v.r.
Subproces: ET-010-030-060-41

Uživatelské položky

Přílohy

Název
Soubor Velikost
Písemná zpráva zadavatele
písemná zpráva_část 2.pdf 516,81 KB

Zpráva

Název: Písemná zpráva zadavatele
Odesílatel: Česká republika - Úřad...
Doručeno: 07.12.2016 13:13:03

Elektronický podpis zprávy

Vydáno pro (CN - ob. jméno): Pavel Dyntera Smékal
Vydáno pro (O - organizace): Úřad vlády České republiky [IČ 00006599]
Vydavatel (CN - ob. jméno): PostSignum Qualified CA 2

Časové razítko zprávy

Čas: 07.12.2016 13:12:48
Vystavitel (O - organizace): První certifikační autorita, a.s.
Vystavitel (CN - ob. jméno): I.CA Time Stamping Authority TSS

Elektronické podpisy formuláře

Elektronický podpis

Vydáno pro (CN - ob. jméno): Pavel Dyntera Smékal
Vydáno pro (O - organizace): Úřad vlády České republiky [IČ 00006599]
Vydavatel (CN - ob. jméno): PostSignum Qualified CA 2

Časové razítko

Čas: 07.12.2016 13:12:28
Vystavitel (O - organizace): První certifikační autorita, a.s.
Vystavitel (CN - ob. jméno): I.CA Time Stamping Authority TSS

Verze formuláře

# Vloženo Poslední změna
1 07.12.2016 13:12 Pavel Dyntera Smékal 07.12.2016 13:12 Pavel Dyntera Smékal právě zobrazena

Kontextová navigace