Domů  /  Zadávací řízení  /  Poskytování servisních a…  /  Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace ve zjednodušeném podlimitním řízení

Výpis systémových zpráv

T01 - zobrazení formuláře

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace ve zjednodušeném podlimitním řízení

Zadavatel

Úřední název zadavatele:
Česká republika - Ministerstvo životního prostředí
IČO: 00164801

Sídlo/místo podnikání:
Vršovická 1442/65
100 10  Praha 10

Kontaktní osoba:
: Zuzana Benediktová
: zuzana.benediktova@mzp.cz
: +420267122013
: referentka samostatného oddělení veřejných zakázek

Organizační útvar:
Samostatné oddělení veřejných zakázek
Číslo útvaru: 240
Kontaktní adresa:
Vršovická 1442/65
100 10 Praha 10
Česká republika - CZE

Specifikace VZ

Název VZ: Poskytování servisních a opravárenských prací pro vozidla značky Škoda
Druh zadávacího řízení: Zjednodušené podlimitní řízení
Druh VZ: Služby
Systémové číslo: T002/15/V00020503

13.02.2015 13:48:00
detail VZ

Identifikace zadavatele

Osoba oprávněná jednat jménem či za zadavatele
Kontaktní osoby za zadavatele
Zuzana Benediktová
zuzana.benediktova@mzp.cz
+420267122013
referentka samostatného oddělení veřejných zakázek

Petr Šlapák
petr.slapak@mzp.cz

Specifikace základních údajů o VZ

Název VZ
Poskytování servisních a opravárenských prací pro vozidla značky Škoda
Evidence kontaktních údajů
Osoba oprávněná jednat jménem či za zadavatele
Kontaktní osoby za zadavatele
Zuzana Benediktová
zuzana.benediktova@mzp.cz
+420267122013
referentka samostatného oddělení veřejných zakázek

Petr Šlapák
petr.slapak@mzp.cz
Evidenční číslo zadavatele
Druh veřejné zakázky
Služby
Evidence, je-li VZ zadávána na základě rámcové smlouvy


Určení RS, na základě které je VZ zadávána
Evidence, co bude výsledkem zadávacího řízení


Specifikace rámcové smlouvy



42
Předmět VZ
Předmětem této Veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy s jedním dodavatelem vybraným na základě tohoto zadávacího řízení na poskytování služeb autorizovaného servisu, resp. servisních a opravárenských prací pro osobní vozidla značky Škoda tvořící vozový park Zadavatele.
Místem plnění Veřejné zakázky je provozovna dodavatele na území České republiky, kde bude poskytován servis a kde budou prováděny opravy.
Pokud provozovna dodavatele leží ve větší dojezdové vzdálenosti než 10 km od sídla Zadavatele, je dodavatel povinen přebírat a předávat opravovaná vozidla v sídle Zadavatele (viz bod 2. Zadávací dokumentace přiložené k výzvě v e-tržišti Gemin.cz). Směrodatné jsou informace uvedené v přiložené ZD.
Položky předmětu VZ
Opravy a údržba automobilů
50112000-3 - Opravy a údržba automobilů
50112000-3 - Opravy a údržba automobilů
Poskytování služeb autorizovaného servisu, resp. servisních a opravárenských prací pro osobní vozidla značky Škoda tvořící vozový park Zadavatele
blíže viz Zadávací dokumentace
Přílohy
Parametry
Název Operátor Hodnota
Dělení na části


Předpokládaná hodnota VZ
2 281 000,00
koruna česká

Výběr postupu zadání VZ

Zjednodušené podlimitní řízení

Předpokládaná doba plnění veřejné zakázky

Předpokládaná doba plnění veřejné zakázky je od do . Doba plnění veřejné zakázky je podmíněna řádným ukončením zadávacího řízení a uzavřením smlouvy. Z těchto důvodů si zadavatel vyhrazuje právo jednostranně změnit předpokládaný termín zahájení a plnění veřejné zakázky.

Předpokládaná doba plnění veřejné zakázky je měsíců ode dne podpisu smlouvy. Doba plnění veřejné zakázky je podmíněna řádným ukončením zadávacího řízení a uzavřením smlouvy. Z těchto důvodů si zadavatel vyhrazuje právo jednostranně změnit předpokládaný termín zahájení a plnění veřejné zakázky.

Doba a místo plnění

Praha 10
Vršovická
1442
65
100 10
Česká republika
Místem plnění Veřejné zakázky je provozovna dodavatele na území České republiky, kde bude poskytován servis a kde budou prováděny opravy. Pokud provozovna dodavatele leží ve větší dojezdové vzdálenosti než 10 km od sídla Zadavatele, je dodavatel povinen přebírat a předávat opravovaná vozidla v sídle Zadavatele (viz bod 2. Zadávací dokumentace). Přednost mají informace v zadávací dokumentaci.

Stanovení požadavků na kvalifikaci

Výběr požadovaných kvalifikačních předpokladů
Požadavek na kvalifikaci dodavatelů





Základní kvalifikační předpoklady
čestným prohlášením
čestným prohlášením
čestným prohlášením
čestným prohlášením
čestným prohlášením
čestným prohlášením
čestným prohlášením
čestným prohlášením
čestným prohlášením
čestným prohlášením
čestným prohlášením
čestným prohlášením v prosté kopii (sken)
Profesní kvalifikační předpoklady
čestným prohlášením v prosté kopii (sken)
čestným prohlášením v prosté kopii (sken)
čestným prohlášením v prosté kopii (sken)
Technické kvalifikační předpoklady
Seznam významných služeb (dle § 56 odst. 2 písm. a) ZVZ)
Uchazeč prokáže splnění tohoto kvalifikačního předpokladu předložením seznamu významných služeb formou čestného prohlášení o poskytnutí alespoň 1 významné služby v posledních 3 letech s uvedením požadovaných údajů (viz dále).
čestné prohlášení Uchazeč je povinen prokázat splnění technického kvalifikačního předpokladu předložením seznamu významných služeb formou čestného prohlášení, kde strukturovaně uvede následující údaje: i) obchodní firma/název/jméno a příjmení objednatele, sídlo/místo podnikání objednatele, IČO objednatele, ii) název zakázky, v rámci níž byly významné služby poskytovány, iii) celková cena poskytnutých služeb (v Kč vč. DPH), iv) počet dílčích plnění, ze kterých se významná služba skládala, v) dobu od kdy (měsíc/kalendářní rok) do kdy (měsíc/kalendářní rok) byla významná služba poskytnuta. Zadavatel doporučuje použít k prokázání tohoto kvalifikačního předpokladu vzorový formulář dle Přílohy č. 5 této zadávací dokumentace.
Zadavatel stanoví minimální úroveň významné služby takto: - jejím předmětem byla poskytování obdobných služeb (poskytování servisních a opravárenských služeb na vozy koncernu Volkswagen), jako jsou služby poskytované v rámci předmětu této Veřejné zakázky, - významná služba byla realizována pro jednoho objednatele alespoň po dobu 12 měsíců, - celková cena poskytnutých služeb dosáhla minimálně 500.000,- Kč vč. DPH, a - významná služba se skládala z alespoň 3 dílčích plnění, přičemž předmětem každého dílčího plnění bylo minimálně převzetí vozu do servisu a provedení servisní prohlídky po 30.000 km.
Popis provozních a technických zařízení (dle § 56 odst. 2 písm. h) ZVZ)
Zadavatel ke splnění tohoto kvalifikačního předpokladu požaduje od uchazeče předložení čestného prohlášení, ve kterém uchazeč popíše provozní a technické zařízení, jehož prostřednictvím je připraven plnit tuto Veřejnou zakázku.
čestné prohlášení Zadavatel doporučuje použít k prokázání tohoto kvalifikačního předpokladu vzorový formulář dle Přílohy č. 5 této zadávací dokumentace
Zadavatel stanovuje minimální úroveň kvalifikačního předpokladu takto: i) lakovna a klempírna, a ii) rovnací stolice pro vozy koncernu Škoda.
Pravost dokladů

Uchazeč, se kterým má být uzavřena smlouva podle § 82 ZVZ, je povinen před jejím uzavřením předložit zadavateli originály nebo úředně ověřené kopie dokladů prokazujících splnění kvalifikace. Nesplnění této povinnosti se považuje za neposkytnutí součinnosti k uzavření smlouvy ve smyslu ustanovení § 82 odst. 4 ZVZ.

Předloží-li uchazeč veřejnému zadavateli výpis ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů, který není k poslednímu dni, ke kterému má být prokázání splnění kvalifikace, starší 90 kalendářních dnů, nahrazuje tento výpis prokázání splnění základních kvalifikačních předpokladů podle § 53 odst. 1 a profesních kvalifikačních předpokladů v tom rozsahu, v jakém doklady prokazující splnění profesních kvalifikačních předpokladů pokrývají požadavky veřejného zadavatele na prokázání splnění profesních kvalifikačních předpokladů pro plnění veřejné zakázky.

Předloží-li uchazeč veřejnému zadavateli certifikát vydaný v rámci systému certifikovaných dodavatelů, který obsahuje náležitosti podle § 139 ZVZ, nahrazuje tento certifikát v rozsahu v něm uvedených údajů prokázání splnění kvalifikace za předpokladu, že údaje v certifikátu uvedené jsou platné nejméně k poslednímu dni lhůty pro prokázání splnění kvalifikace.

Zadávací lhůta

Zadávací lhůta tj. lhůta, po kterou jsou uchazeči svými nabídkami vázání, začíná běžet okamžikem skončení lhůty pro podání nabídek. Zadavatel stanovuje, že lhůta skončí dne
13.05.2015

Platební a obchodní podmínky




Návrh smlouvy (požadavky upřesněny níže) je součástí zadávací dokumentace. Uchazeč v nabídce doloží doplněný návrh smlouvy, který musí být v souladu s podmínkami veřejné zakázky, zadávací dokumentace a jím předloženou nabídkou. V návrhu smlouvy především doplní nabídkovou cenu a další údaje a podmínky, které reagují na podmínky zadávací dokumentace.
rámcová smlouva

Způsob a doba podání nabídky

02.03.2015 10:00:00
Způsob podání nabídky

Dodavatel podává nabídku elektronicky prostřednictvím e-tržiště.

Specifikace hodnotících kritérií a metody hodnocení



Jakým postupem se stanoví výsledné pořadí nabídek?





Postup pro stanovení výsledného pořadí při shodě nabídek
Losování bude probíhat v souladu se zásadami uvedenými v § 6. Účastnit se losování mají právo zájemci, kterých se losování týká. O termínu losování je zadavatel písemně vyrozumí nejméně 5 dnů před losováním prostřednictvím e-tržiště.


Dílčí hodnotící kritéria a subkritéria
Kriterium Nabídková cena
Nabídková cena






100,00

Absolutní omezení hodnot

Omezení hodnot pro účely hodnocení







Specifikace e-aukce



Požadavky na zpracování a členění nabídky

Jazyk, ve kterém bude nabídka podána

český

Stanovení povinnosti podepisovat datové zprávy


Stanovení povinnosti šifrovat nabídku


Nabídky jsou šifrovány e-tržištěm automaticky za použití zadavatelem stanoveného certifikátu veřejného klíče.

Další požadavky na obsah, příp. členění nabídky

Informace technické povahy vč. kódování a šifrování, které jsou nezbytné pro komunikaci elektronickými prostředky, jsou uvedeny v Provozním řádu e-tržiště Gemin, kapitola 7. Technické a další požadavky spojené s používáním e-tržiště.

Součástí nabídky musí být

a) seznam statutárních orgánů nebo členů statutárních orgánů, kteří v posledních 3 letech od konce lhůty pro podání nabídek byli v pracovněprávním, funkčním či obdobném poměru u zadavatele,

b) má-li dodavatel formu akciové společnosti, seznam vlastníků akcií, jejichž souhrnná jmenovitá hodnota přesahuje 10 % základního kapitálu, vyhotovený ve lhůtě pro podání nabídek,

c) prohlášení uchazeče o tom, že neuzavřel a neuzavře zakázanou dohodu podle zákona č. 143/2001 Sb., o ochraně hospodářské soutěže a o změně některých zákonů (zákon o ochraně hospodářské soutěže), ve znění pozdějších v souvislosti s touto veřejnou zakázkou.

viz ZD

Další specifikace VZ

Prohlídka místa plnění


Otevírání nabídek
02.03.2015 10:00:00


Předložení vzorků


Vyhrazení práva na oznámení informací na profilu zadavatele




Způsob komunikace mezi zadavatelem a dodavatelem

Veškerá komunikace mezi zadavatelem a dodavatelem v průběhu zadávacího řízení probíhá elektronicky prostřednictvím e-tržiště.

Zuzana Benediktová v.r.
Subproces: ET-010-010-190

Uživatelské položky

Zpráva

Název: Výzva k podání nabídky
Odesílatel: Česká republika -...
Doručeno: 13.02.2015 15:08:54

Elektronický podpis zprávy

Vydáno pro (CN - ob. jméno): Karolína Týlová
Vydáno pro (O - organizace): Ministerstvo životního prostředí
Vydavatel (CN - ob. jméno): I.CA - Qualified Certification Authority, 09/2009

Časové razítko zprávy

Čas: 13.2.2015 15:08:54
Vystavitel (O - organizace): Česká pošta, s.p. [IČ 47114983]
Vystavitel (CN - ob. jméno): PostSignum TSA - TSU 1

Elektronické podpisy formuláře

Elektronický podpis

Vydáno pro (CN - ob. jméno): Karolína Týlová
Vydáno pro (O - organizace): Ministerstvo životního prostředí
Vydavatel (CN - ob. jméno): I.CA - Qualified Certification Authority, 09/2009

Časové razítko

Čas: 13.2.2015 15:08:32
Vystavitel (O - organizace): Česká pošta, s.p. [IČ 47114983]
Vystavitel (CN - ob. jméno): PostSignum TSA - TSU 1

Verze formuláře

# Vloženo Poslední změna
1 13.02.2015 13:48 Zuzana Benediktová 13.02.2015 14:06 Zuzana Benediktová právě zobrazena

Kontextová navigace