Domů  /  Zadávací řízení  /  Poskytování licencí včetně…  /  Odpověď na žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Výpis systémových zpráv

T03 - zobrazení formuláře

Odpověď na žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Zadavatel

Úřední název zadavatele:
Podpůrný a garanční rolnický a lesnický fond, a.s.
IČO: 49241494

Sídlo/místo podnikání:
Sokolovská 394/17
18600  Praha

Kontaktní osoba:
: JUDr. Světlana Šmídová
: smidova@pgrlf.cz

Specifikace VZ

Název VZ: Poskytování licencí včetně služeb podpory a rozvoje Ekonomického informačního systému
Druh zadávacího řízení: VZMR: Otevřená výzva
Druh VZ: Služby
Systémové číslo: T002/19/V00056648

07.02.2019 10:40:00
detail VZ

Text odpovědi

Tímto poskytuje zadavatel dodavateli ve věci veřejné zakázky s názvem Poskytování licencí včetně služeb podpory a rozvoje Ekonomického informačního systému vysvětlení zadávací dokumentace.

Vysvětlení zadávací dokumentace je poskytováno na základě žádosti jednoho či více dodavatelů nebo na základě rozhodnutí zadavatele.

Vysvětlení zadávací dokumentace na základě žádosti dodavatelů

Vysvětlení zadávací dokumentace poskytnuté zadavatelem na základě žádosti dodavatelů jsou uvedeny v následujícím číslovaném přehledu, přičemž jednotlivé žádosti (dotazy) jsou řazeny chronologicky tak, jak byly zadavateli doručeny.

Číslo žádosti (dotazu)
1.
Přesné znění žádosti (dotazu)
Dovoluje si Vás tímto požádat o dodatečné informace k veřejné zakázce vyhlášené zadavatelem Podpůrný a garanční rolnický a lesnický fond, a.s., se sídlem Sokolovská 394/17, 186 00 Praha, IČ: 49241494, s názvem „Poskytování licencí včetně služeb podpory a rozvoje Ekonomického informačního systému“.

Zadavatel uvádí ve „Smlouvě poskytování licencí včetně služeb podpory a rozvoje Ekonomického informačního systému“ a v „Příloze č. 1 - specifikace Služeb, Ekonomického systému a Předmětu Služeb“ následující skutečnosti:
A. Preambule odst. III.:
Poskytovatel tímto prohlašuje, že je oprávněn poskytnout/zajistit plnění dle této Smlouvy\ a že má oprávnění (případného) vlastníka licencí k jejich poskytování dalším subjektům.

B. Příloha č. 1 str. 2 dole:
Legislativa, výkaznictví, úpravy dle specifických potřeb zadavatele a datová napojení jsou nad rámec standardních modulů MS Dynamics NAV obsaženy v rozšiřujících modulech společnosti WEBCOM a.s.:
• 4005070 Business Wizard
• 4007490 Intercompany Controlling

C. Příloha č. 1 ods. 1.2.1.:
Zadavatel využívá rozšiřující moduly dodané společností Konica Minolta IT Solutions Czech a.s., jejichž výčet je uveden ve Specifikaci Ekonomického systému (dále jen „Rozšiřující moduly“).

Dotaz č.1.:
Chápe uchazeč správně, dle výše uvedeného odstavce A., že je jeho povinností zajistit si oprávnění k rozšiřujícím modulům přímo od vlastníka licencí, tedy od společnosti Konica Minolta IT Solutions Czech a.s. / WEBCOM a.s.?

Dotaz č.2.:
Může Poskytovatel nahradit rozšiřující moduly uvedené výše v odstavci B. a C., svým vlastním řešením (vlastními rozšiřujícími moduly) a cenu licence vlastního řešení započíst do celkové ceny nabídky tohoto výběrového řízení, včetně souvisejících implementačních prací (analýza, parametrizace, migrace dat a pod.)?



S pozdravem,




Ing. Miroslav Dvořák
Jednatel společnosti
Odpověď
Odpověď zadavatele:
1. Ano, účastník chápe správně, že součástí činnosti je i povinnost zajistit oprávnění k uvedeným rozšiřujícím modulům (není to jen jmenovaná firma)
2. Ne. Účastník nemůže nahradit tyto poptávané rozšiřující moduly jiným - svým - řešením.
V současné době vlastně všechny systémy pracují se stávajícím vybavením a není možné je všechny převést na jiné (i jiné systémy, než o kterých se jedná v této zakázce), a náhrada by nebyla možná bez omezení provozu, resp. důkladné přípravy na eventuální změnu.
Můžeme jen konstatovat, že o možnosti změny zadavatel uvažuje a po provedeném zhodnocení na to hodlá vypsat novou veřejnou zakázku.

Vytvořil

Světlana Šmídová v.r.
Subproces: ET-010-030-060-09

Uživatelské položky

Přílohy

Zpráva

Název: Odpověď na žádost o vysvětlení zadávací dokumentace
Odesílatel: Podpůrný a garanční...
Doručeno: 07.02.2019 10:41:37

Verze formuláře

# Vloženo Poslední změna
1 07.02.2019 10:40 Světlana Šmídová 07.02.2019 10:40 Světlana Šmídová právě zobrazena

Kontextová navigace