Domů  /  Zadávací řízení  /  Zahradnické práce v areálech…

Výpis systémových zpráv

Zahradnické práce v areálech NBÚ - Zahradnické práce Brno

Ze zakázky: Zahradnické práce v...
Číslo části: 2
Název části: Zahradnické práce Brno
Popis: Údržba a ošetření zahrady - zahradnické práce v souladu s přílohou výzvy
Zahradnické práce spočívající v pravidelné údržbě zahrady v objektu NBÚ Brno.
V rámci údržby bude prováděno sekání trávníku, vyhrabávání listí, hnojení, udržovací řezy dřevin a keřů, výsadby, pletí, ošetřování rostlin, odstraňování a hubení plevelů, odvoz odpadu a celkový úklid.

Zahradnické práce jsou požadovány pro dva areály NBÚ. VZ je rozdělena na 2 části a to na areál Praha a areál Brno. Uchazeč může podat nabídku na oba areály nebo pouze na jeden. Na každý areál je nutno podat samostatně zpracovanou nabídku v rámci této VZ.
Kritériem pro hodnocení je nejnižší zpracovaná nabídková cena na jednotlivý areál.

V příloze č. 1 je tabulka s názvem "Zahradnické práce - areál Praha" a v příloze č. 2 je tabulka s názvem "Zahradnické práce - areál Brno", ve kterých zadavatel nárokuje požadované operace, materiál a zahradnické práce. Veškeré položky v tabulkách musí dodavatel vyplnit, žádná položka nesmí mít nulovou hodnotu. Zájemce vyplní tabulku s příslušnou lokalitou. Pokud hodlá soutěžit o oba areály, musí vyplnit tabulky samostatně a obě zaslat zadavateli v jedné nabídce.
Kritérium pro hodnocení je nejnižší hodnota včetně DPH požadované tabulky. Zadavatel bude specifikované práce požadovat na základě dílčích požadavků. Fakturace bude probíhat na základě odsouhlaseného dodacího listu, ve kterém budou stvrzeny požadované operace,skutečné výměry požadovaných prací a spotřebovaný materiál. Na tuto činnost bude uzavřena rámcová smlouva s platností květen 2016 až prosinec 2017.
Uchazeč v rámci nabídky VZ dodá:
1) vyplněnou tabulku vybraného areálu
2) podepsaný návrh rámcové smlouvy
3) vyplněné a podepsané čestné prohlášení (vzor v příloze)
Stav: Uzamčeno (Plnění smlouvy)
VZ: Uzamčena

Akce se zakázkou


metodická nápověda

Kontextová navigace