Výpis systémových zpráv
Poptávka - Konvektomat elektrický včetně 2 vozíků a gastronádob
Systémové číslo: | T002/13/P00006986 |
---|---|
Zadavatel: | ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE... |
VZ: | Uzamčena |
Akce se zakázkou
Specifikace průzkumu trhu
Stanovení předmětu průzkumu trhu
Stručný popis: | Ústřední vojenská nemocnice Praha, vyhlašuje marketing na nákup: Konvektomat elektrický včetně dvou zavážecích vozíků a gastronádob dle § 6 v rámci zákona 137/2006 Sb, ve znění pozdějších předpisů a směrnice ředitele. Jde o veřejnou zakázku malého rozsahu. Vše je zveřejněno na www.uvn.cz - o nás, ekonomika - veřejné zakázky !!! Technická specifikace a minimální požadavky na konvektomat elektrický, bojlerový vývin páry, kapacita 20x 1/1, včetně dvou zavážecích vozíků a gastronádob: rozměry: Š x H x V 947 x 855 x 1952 mm – dovolená odchylka +-/10% příkon min. 39kW kapacita min. 20 x 1/1 – 65 automatický program mytí komory se 4 volitelnými stupni menu v českém jazyce Pres & Go symboly pro min. 8 nejčastěji používaných varných programů odvlhčení komory v několika úrovních Crips & Tasty přehledný barevný dotykový grafický displej, žádné kolečka a tlačítka patentový uzavřený systém s funkcí Crips & Tasty výška vsunů 67-68 mm zasouvací dveře na stranu otočná klika dveří s bezpečnostní neutrální pozicí a kontaktním magnetickým spínačem samodiagnostický systém vícerychlostní ventilátor s autoreverzem vícebodová teplotní sonda automatické vyplachování bojleru samonavíjecí sprcha dveře s dvojitým sklem PC – Control a HACCP Software programovatelné recepty, v paměti stroje zadáno min. 100 programů v paměti je neomezené místo pro recepty až s 20 kroky CookHold & Delta T tepelná úprava digitální nastavení teploty, času a teploty jádra snížení rychlosti ventilátoru pro tepelnou úpravu citlivých pokrmů – programovatelné USB port pro stahování dat HACCP a import dat (kuchařka, fotografie jídel použitelných na ikony) krytí proti vodě IPS Varné režimy: Pára – pro vaření, dušení a pošírování 30°- 120°C Horký vzduch s párou – pro pečení a pečení pekárenských produktů 100°- 250°C Horký vzduch – pro smažení, minutky, pečení, grilování nebo gratinování 30°- 250°C Regenerace – k rychlému a perfektnímu ohřátí na talíři nebo v GN 120°- 160°C |
||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Položky předmětu průzkumu trhu: |
Konvektomat včetně vozíků a gastronádob
|
Předpokládaná hodnota průzkumu trhu
Předpokládaná hodnota: | 700 000,00 bez DPH |
---|---|
Určit předpokládanou hodnotu ke každé položce zvlášť: | Ne |
Měna: | koruna česká |
Nezveřejňovat předpokladanú hodnotu: | Ne |