Domů  /  Zadávací řízení  /  Poptávka - Konvektomat…

Výpis systémových zpráv

Poptávka - Konvektomat elektrický včetně 2 vozíků a gastronádob

Systémové číslo: T002/13/P00006986
Zadavatel: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE...
VZ: Uzamčena

Akce se zakázkou

Specifikace průzkumu trhu

Stanovení předmětu průzkumu trhu

Stručný popis: Ústřední vojenská nemocnice Praha, vyhlašuje marketing na nákup: Konvektomat elektrický včetně dvou zavážecích vozíků a gastronádob dle § 6 v rámci zákona 137/2006 Sb, ve znění pozdějších předpisů a směrnice ředitele. Jde o veřejnou zakázku malého rozsahu.

Vše je zveřejněno na www.uvn.cz - o nás, ekonomika - veřejné zakázky !!!

Technická specifikace a minimální požadavky na konvektomat elektrický, bojlerový vývin páry, kapacita 20x 1/1, včetně dvou zavážecích vozíků a gastronádob:
 rozměry: Š x H x V 947 x 855 x 1952 mm – dovolená odchylka +-/10%
 příkon min. 39kW
 kapacita min. 20 x 1/1 – 65
 automatický program mytí komory se 4 volitelnými stupni
 menu v českém jazyce
 Pres & Go symboly pro min. 8 nejčastěji používaných varných programů
 odvlhčení komory v několika úrovních Crips & Tasty
 přehledný barevný dotykový grafický displej, žádné kolečka a tlačítka
 patentový uzavřený systém s funkcí Crips & Tasty
 výška vsunů 67-68 mm
 zasouvací dveře na stranu
 otočná klika dveří s bezpečnostní neutrální pozicí a kontaktním magnetickým spínačem
 samodiagnostický systém
 vícerychlostní ventilátor s autoreverzem
 vícebodová teplotní sonda
 automatické vyplachování bojleru
 samonavíjecí sprcha
 dveře s dvojitým sklem
 PC – Control a HACCP Software
 programovatelné recepty, v paměti stroje zadáno min. 100 programů
 v paměti je neomezené místo pro recepty až s 20 kroky
 CookHold & Delta T tepelná úprava
 digitální nastavení teploty, času a teploty jádra
 snížení rychlosti ventilátoru pro tepelnou úpravu citlivých pokrmů – programovatelné
 USB port pro stahování dat HACCP a import dat (kuchařka, fotografie jídel použitelných na ikony)
 krytí proti vodě IPS

Varné režimy:
Pára – pro vaření, dušení a pošírování 30°- 120°C
Horký vzduch s párou – pro pečení a pečení pekárenských produktů 100°- 250°C
Horký vzduch – pro smažení, minutky, pečení, grilování nebo gratinování 30°- 250°C
Regenerace – k rychlému a perfektnímu ohřátí na talíři nebo v GN 120°- 160°C
Položky předmětu průzkumu trhu: Konvektomat včetně vozíků a gastronádob
Název: Konvektomat včetně vozíků a gastronádob
Kód z číselníku NIPEZ: 39315000-3 - Restaurační zařízení
Kód z hlavního slovníku číselníku CPV: 39315000-3 - Restaurační zařízení
Popis: Technická specifikace a minimální požadavky na konvektomat elektrický, bojlerový vývin páry, kapacita 20x 1/1, včetně dvou zavážecích vozíků a gastronádob:
 rozměry: Š x H x V 947 x 855 x 1952 mm – dovolená odchylka +-/10%
 příkon min. 39kW
 kapacita min. 20 x 1/1 – 65
 automatický program mytí komory se 4 volitelnými stupni
 menu v českém jazyce
 Pres & Go symboly pro min. 8 nejčastěji používaných varných programů
 odvlhčení komory v několika úrovních Crips & Tasty
 přehledný barevný dotykový grafický displej, žádné kolečka a tlačítka
 patentový uzavřený systém s funkcí Crips & Tasty
 výška vsunů 67-68 mm
 zasouvací dveře na stranu
 otočná klika dveří s bezpečnostní neutrální pozicí a kontaktním magnetickým spínačem
 samodiagnostický systém
 vícerychlostní ventilátor s autoreverzem
 vícebodová teplotní sonda
 automatické vyplachování bojleru
 samonavíjecí sprcha
 dveře s dvojitým sklem
 PC – Control a HACCP Software
 programovatelné recepty, v paměti stroje zadáno min. 100 programů
 v paměti je neomezené místo pro recepty až s 20 kroky
 CookHold & Delta T tepelná úprava
 digitální nastavení teploty, času a teploty jádra
 snížení rychlosti ventilátoru pro tepelnou úpravu citlivých pokrmů – programovatelné
 USB port pro stahování dat HACCP a import dat (kuchařka, fotografie jídel použitelných na ikony)
 krytí proti vodě IPS

Varné režimy:
Pára – pro vaření, dušení a pošírování 30°- 120°C
Horký vzduch s párou – pro pečení a pečení pekárenských produktů 100°- 250°C
Horký vzduch – pro smažení, minutky, pečení, grilování nebo gratinování 30°- 250°C
Regenerace – k rychlému a perfektnímu ohřátí na talíři nebo v GN 120°- 160°C
Přílohy:
Identifikace:
Množství: 1,00
Měrná jednotka: ks
Předpokládaná hodnota za 1 měrnou jednotku položky: 700 000,00 bez DPH
Předpokládaná hodnota na položku: 700 000,00 bez DPH

Předpokládaná hodnota průzkumu trhu

Předpokládaná hodnota: 700 000,00 bez DPH
Určit předpokládanou hodnotu ke každé položce zvlášť: Ne
Měna: koruna česká
Nezveřejňovat předpokladanú hodnotu: Ne

metodická nápověda

Kontextová navigace