Domů  /  Zadávací řízení  /  „Dodávka multifunkčních…

Výpis systémových zpráv

„Dodávka multifunkčních tiskáren, scannerů a tiskáren čárového kódu včetně zajištění služeb záručního servisu (II)“

Systémové číslo: T002/13/V00006979
Zadavatel: Úřad pro zastupování státu...

Akce se zakázkou

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Dodávky (zboží)

Předmět zakázky

Stručný popis Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka níže specifikovaných (nových) multifunkčních tiskáren (dále též jen „MFP“), scannerů a tiskáren čárového kódu (vše dále též jen „zařízení‘), a to podle věcné a technické specifikace uvedené v Příloze č. 1 této ZD.
Nedílnou součástí nabídky musí být:
- Kompletně vyplněné tabulky s nabízenou specifikací jednotlivých zařízení (podle kap. I. Přílohy č. 1 této ZD);
- Všechny environmentální požadavky musí být splněny a prokázány způsobem uvedeným u jednotlivých požadavků podle kap. II. Přílohy č. 1 této ZD).
Součástí plnění veřejné zakázky bude rovněž zajištění služeb záručního a pozáručního servisu, a to na všech místech dodávky zařízení (viz Příloha č. 2 této ZD) a v rozsahu a za podmínek vymezených v odst. 6.2. kap. 6. této ZD.
Dodávka zařízení spočívá v dodávce stanoveného počtu kusů na konkrétní místo plnění (viz Příloha č. 2 této ZD); pro zařízení TYP I. a TYP II. jeho instalace (včetně připojení do LAN); zprovoznění všech zařízení (u MFP v nastartovaném stavu, tj. včetně tiskové jednotky a kompletně doplněného spotřebního materiálu s plnou provozní délkou životnosti, papírem předepsané gramáže apod.), instruktáž uživatelů s obsluhou (min. v délce 1 hod.) a včetně instalace softwarových ovladačů na tiskový server a jejich zprovoznění s kontrolou funkčnosti na pracovní stanici v typické konfiguraci (procesor Intel, 4 GB RAM, Windows 7). U zařízení TYP III., TYP IV., TYP V., TYP VI. a TYP VII. provedou instalaci určení zaměstnanci zadavatele.
Všechna nabízená zařízení musí být komplexně vybavena k okamžitému použití. V dodávce a v nabídkové ceně jednoho kusu každého zařízení musí být již zahrnuty veškeré kabely (datové, síťové apod.), sady tiskových jednotek, cartridgí a tonerů a jiných komponent pro okamžitý, bezporuchový a plnohodnotný provoz zařízení. V případě, že dodavatel obvykle dodává tzv. „startovací tonery“, pak v rámci nabídky a dodávky této veřejné zakázky musí být nabídnuty a v dodaných zařízeních nainstalovány pouze plnohodnotné (standardní a 100% náplně) sady cartridgí a tonerů pro okamžité použití.
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam

Předpokládaná hodnota

Předpokládaná hodnota 2 479 338,00 bez DPH
Určit předpokládanou hodnotu ke každé položce zvlášť Ne
Měna koruna česká
Nezveřejňovat předpokládanou hodnotu Ne

Výběr postupu zadání

Postup zadání Zjednodušené podlimitní řízení

metodická nápověda

Kontextová navigace