Domů  /  Zadávací řízení  /  Genetická analýza populací…

Výpis systémových zpráv

Genetická analýza populací pstruha obecného v rámci projektu „Posilování populací perlorodky říční v lokalitách soustavy Natura 2000 v zeleném pásu Bavorsko – Česko“ - opakované zadávací řízení

Systémové číslo: T002/19/V00056677
Zadavatel: Agentura ochrany přírody a...

Požadavky na zpracování a členění nabídky

Jazyk, ve kterém bude nabídka podána český
Povinnost šifrovat nabídku Ne
Další požadavky na obsah, příp. členění nabídky Předmětem hodnocení bude nabídková cena vč. DPH.
Nabídková cena musí zahrnovat veškeré náklady spojené s plněním veřejné zakázky, vč. dopravy, poplatků a dalších vedlejších nákladů. Nabídkovou cenu účastník zadávacího řízení zjistí vyplněním přílohy č. 1 smlouvy – Kalkulace ceny díla (pole F10). Následně vypočítanou cenu přepíše do elektronického nástroje Gemin.
Nabídkovou cenou u plátců DPH se rozumí celková cena vč. DPH uvedená v příloze č. 1 smlouvy – Kalkulace ceny díla (pole F10) - a celková cena uvedená v elektronickém nástroji Gemin.
Nabídkovou cenou u neplátců DPH se rozumí celková cena, za kterou jsou ochotni splnit zakázku, uvedená v příloze č. 1 smlouvy – Kalkulace ceny díla (pole F10) - a celková cena uvedená v elektronickém nástroji Gemin (U položky DPH bude vyplněna 0, cena bez DPH a cena vč. DPH bude stejná).
V případě uvedení rozdílných hodnot v nabídkové ceně zadané v elektronickém nástroji Gemin a v příloze č. 1 smlouvy – Kalkulace ceny díla - může zadavatel účastníka zadávacího řízení vyloučit.

Účastník přiloží k nabídce vyplněnou smlouvu, která nemusí být podepsaná, vyplněnou přílohu č. 1 smlouvy - Kalkulace ceny díla, a minimálně čestná prohlášení k prokázaní stanovených požadavků na kvalifikaci.

Smlouva bude uzavřena s vybraným dodavatelem. Vybraný dodavatel je povinen zadavateli zaslat vyplněnou smlouvu ve strojově čitelném formátu (.doc) pro účely jejího uveřejnění v registru smluv.
Přílohy Čestné prohlášení o splnění... , Čestné prohlášení o splnění... , Čestné prohlášení o splnění... , Příloha č. 1 smlouvy -...
Součást nabídky bude tvořit produktový list dodavatele Ne

Zadavatelské požadavky

Název Typ Hodnoty

metodická nápověda

Kontextová navigace