Domů  /  Zadávací řízení  /  Úprava plynové kotelny v…

Výpis systémových zpráv

Úprava plynové kotelny v objektu MZe, Wurmova 606/2, Přerov

Systémové číslo: T002/18/V00056214
Zadavatel: MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ

Akce se zakázkou

Požadavky na zpracování a členění nabídky

Jazyk, ve kterém bude nabídka podána český
Povinnost šifrovat nabídku Ne
Další požadavky na obsah, příp. členění nabídky Podáním nabídky uchazeč prohlašuje, že je způsobilý být dodavatelem veřejné zakázky, tzn., že splňuje základní způsobilost podle § 74 zák. č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek. 1. Dodavatel je oprávněn požadovat dodatečné informace k zadávacím podmínkám. Žádost o dodatečné informace musí být doručena nejpozději 3pracovní dny před uplynutím lhůty pro podání nabídek. 2. Podáním nabídky uchazeč souhlasí s podmínkami tohoto zadávacího řízení a bere na vědomí, že je vázán obsahem své nabídky po celou dobu běhu zadávací lhůty. 3. Zadavatel si vyhrazuje právo zadávací řízení kdykoli zrušit, a to i bez uvedení důvodu. 4. Práva a povinnosti neupravené touto výzvou se řídí Soutěžním řádem Ministerstvazemědělství(https://zakazky.eagri.cz/publication_diplay_1.html. Technické podmínky jsou stanoveny projektovou dokumentací a soupisem prací, dodávek a služeb s výkazem výměr. Výkaz výměr je závazný pro stanovení nabídkové ceny. 5. Uchazeč jako součást nabídky předloží: a) vyplněný krycí list nabídky podepsaný osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče b) seznam referenčních zakázek c) oceněný soupis prací s výkazem výměr. Uchazeč je povinen při jejich oceňování dodržet jejich strukturu a členění na jednotlivé části, ocenit bez výjimek veškeré položky a dodržet obsahovou náplň. Položky, které zadavatel nepožaduje k plnění díla, jsou ve výkazu.
6. Výkaz výměr je závazný pro stanovení nabídkové ceny. Uchazeč stanoví nabídkovou cenu na základě ocenění všech položek výkazů výměr, který zadavatel předkládá jako součást Výzvy v elektronické podobě. Uchazeč k ocenění použije výlučně výkaz výměr stanovený zadavatelem. Uchazeč je povinen při jeho oceňování dodržet strukturu a členění na jednotlivé části a dále ocenit bez výjimek veškeré položky a dodržet jejich obsahovou náplň. Pokud uchazeč uvede u některé položky výkazu výměr hodnotou „0“ (nula) nebo některou z položek nevyplní, uvede v nabídce z jakého důvodu tak učinil a jak hodlá zabezpečit práce, dodávky nebo služby, u kterých uvedl hodnotou „0“ (nula) nebo které nevyplnil. Za soulad uchazečem oceněného výkazu výměr a zadavatelem předloženého neoceněného výkazu výměr je odpovědný uchazeč. Jakýkoliv nesoulad mezi níže definovanými výkazy výměr (např. chybějící položky, přebývající položky, nesprávné množství měrných jednotek apod.) bude důvodem pro vyřazení nabídky a vyloučení uchazeče z výběrového řízení.
1) Podáním nabídky uchazeč prohlašuje, že je způsobilý být dodavatelem veřejné zakázky, tzn. že splňuje základní způsobilost podle § 74 zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek 2) Dodavatel je oprávněn požadovat dodatečné informace k zadávacím podmínkám. Žádost o dodatečné informace musí být doručena nejpozději 3 pracovní dny před uplynutím lhůty pro podání nabídek. 3) Podáním nabídky uchazeč souhlasí s podmínkami tohoto zadávacího řízení a bere na vědomí, že je vázán obsahem své nabídky. 4) Zadavatel si vyhrazuje právo výběrové řízení kdykoliv zrušit. 5) Práva a povinnosti neupravené touto výzvou se řídí Soutěžním řádem Ministerstva zemědělství (https://zakazky.eagri.cz/publication_display_1.html). 6) Náklady související s výběrovým řízením (provize za využití GEMIN) hradí zadavatel."
Přílohy Projektová dokumentace , Výkaz výměr , Technická zpráva
Součást nabídky bude tvořit produktový list dodavatele Ne

Zadavatelské požadavky

Název Typ Hodnoty

metodická nápověda

Kontextová navigace