Domů  /  Zadávací řízení  /  SUZ-Obnova osvětlovací…

Výpis systémových zpráv

SUZ-Obnova osvětlovací soustavy Betlémská kaple

Systémové číslo: T002/18/V00055897
Zadavatel: České vysoké učení...

Akce se zakázkou

Stanovení požadavků na kvalifikaci

Požadavek na kvalifikaci dodavatelů Profesní způsobilost dle § 77 ZZVZ , Technická kvalifikace dle § 79 ZZVZ

Profesní způsobilost

Profesní způsobilost § 77 odst. 1

Způsob prokázání způsobilosti

kopie OR

Další specifikace

Výpis z OR ne starší než 3 měsíce

, § 77 odst. 2 písm. a)

Způsob prokázání způsobilosti

Kopie výpisu živnostenského rejstříku

Další specifikace

Živnostenské oprávnění - elektrotechnické služby, revize.
1. montáž, opravy a zkoušky elektrických zařízení, 2. montáž, opravy a revize vyhrazených elektrických zařízení a výroba rozvaděčů nízkého napětí, 3. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování (v rámci elektrotechnických služeb)

Způsob prokázání způsobilostí

Technická kvalifikace dle § 79 ZZVZ

Technická kvalifikace dle § 79 ZZVZ dle § 79 odst. 2a), c)
Název kvalifikace: dle § 79 odst. 2a), c)
Rozsah požadovaných informací a dokladů: Účastník zadávacího řízení předloží seznam prací provedených uchazečem Seznam minimálně tří elektrotechnických prací s realizací obdobných projektů v reprezentačních prostorách a divadlech provedených v posledních pěti letech v min. hodnotě 800 tis. bez DPH za každou včetně kontaktu na objednatele.
Účastník zadávacího řízení předloží seznam pracovníků, kteří se budou podílet na plnění veřejné zakázky, zejména těch kteří budou zajišťovat kontrolu kvality provedených stavebních prací. Technik – stavbyvedoucí (provádějící kontrolu provedených stavebních prací) bude splňovat - min. 5 let praxe v oboru, min. SŠ vzdělání stavebního nebo elektro směru a předloží seznam min. 3 stavebních - elektro zakázek obdobného charakteru, na kterých se podílel. Obdobným charakterem jsou myšleny realizace elektrotechnických zakázek v reprezentačních prostorech nebo divadlech apod. Uchazeč předloží CV jednotlivých členů týmu.
Způsob prokázání splnění kvalifikace: čestné prohlášení
Minimální úroveň kvalifikace: a)Seznam musí obsahovat cenu, dobu trvání a místo provádění obdobných prací. Seznam bude obsahovat kontakt na objednatele referenčních stavebních - elektro zakázek a její finanční objem. Obdobnou stavební - elektro zakázkou je myšlena realizace obdobných projektů v reprezentačních prostorách nebo divadlech.
c)Seznam členů týmu, technika – stavbyvedoucího a CV členů týmu. Uchazeč prokáže splnění technického kvalifikačního předpokladu předložením dokumentů z nich bude patrné splnění výše vymezené úrovně kvalifikačního předpokladu.

Pravost dokladů

Dodavatel předloží doklady k prokázání kvalifikace v prosté kopii. Budou akceptovány i originály či úředně ověřené kopie dokladů.

Stanovení, bude-li zadavatel požadovat originály před uzavřením smlouvy

Požadovat předložené dokumenty v originále či úředně ověřené kopii Ne

metodická nápověda

Kontextová navigace