Domů  /  Zadávací řízení  /  PROPAGAČNÍ PŘEDMĚTY - 100 LET

Výpis systémových zpráv

PROPAGAČNÍ PŘEDMĚTY - 100 LET

Systémové číslo: T002/17/V00055193
Zadavatel: Národní zemědělské muzeum,...

Uveřejnění výsledků ZŘ v e-tržišti

Seznam účastníků zadávacího řízení
Název Osloven výzvou Cena bez DPH Cena s DPH Datum a čas
REKLAMA CENTRUM, spol. s r.o. 17047692 Ano 622 488,00 753 210,48 15.12.2017 10:23:33
Smlouva s vítězným účastníkem zadávacího řízení
Typ smlouvy jednorázová smlouva
Dodavatel/é, s nímž/nimiž byla uzavřena smlouva REKLAMA CENTRUM, spol. s r.o. 17047692
Datum uzavření smlouvy 24.01.2018
Celková smluvní cena bez DPH 622 488,00
Celková smluvní cena s DPH 753 210,48
Sazba DPH v % 21,00
DPH 130 722,48
Měna koruna česká
Základní popis plnění Předmět:
- Předmětem veřejné zakázky je dodávka propagačních předmětů ve standardní jakosti a provedení, která je nutná pro naplnění účelu, ke kterému tyto předměty obvykle slouží v množství a specifikaci dle zadání zadavatele, a to včetně označení předmětu stoletým logem či dalšími motivy dle výběru a schválení zadavatele. Zadavatel objedná celou zakázku jako celek s dodavatelem, který podá ekonomicky nejvýhodnější nabídku – rozhoduje celková cena zakázky.
Specifikace a množství jednotlivých předmětů určuje příloha č. 1 této výzvy. S dodavatelem bude uzavřena kupní smlouva, která je přílohou č. 5 této výzvy.
Předpokládaný termín dodání předmětu zakázky je do čtyř týdnů od nabytí účinnosti smlouvy. Místem plnění je ČR.
Dodavatel stanoví celkovou nabídkovou cenu za provedení veřejné zakázky v souladu s touto zadávací dokumentací, a to absolutní částkou v korunách českých. Nabídková cena bude dále strukturována po jednotlivých položkách, vždy s cenou za kus bez/s DPH, celkovou cenou za jednotlivou položku bez/s DPH, s doplněnými položkami, které dodavatel dále zpoplatňuje (např. umístění loga, doprava a jiné) a jako celková nabídková cena bez DPH a celková nabídková cena včetně DPH. V případě, že dodavatel není schopen dodat některý z předmětů, navrhne v nabídce adekvátní náhradu včetně nabídkové ceny tak, aby byl zachován počet a účel s ohledem na cílovou skupinu předmětu. Zadavatel umožňuje nahradit nejvýše 3 položky z celkového počtu poptávaných předmětů. V případě shodné nabídkové ceny upřednostní dodavatel vždy takovou nabídku, která přesněji odpovídá jím připravenému zadání, tj. neobsahuje, nebo obsahuje nižší množství náhradních předmětů. Dodavatel za tímto účelem provede řádné a úplné vyplnění tabulky v příloze č. 6 této výzvy.
Zadavatel nepřipouští varianty nabídky.
Dodavatel je oprávněn podat pouze jednu nabídku.
Dodavatel, který podal nabídku v řízení, nesmí být současně subdodavatelem, jehož prostřednictvím jiný dodavatel v tomtéž řízení prokazuje kvalifikaci. Pokud dodavatel podá více nabídek samostatně nebo společně s dalšími dodavateli, nebo je subdodavatelem, jehož prostřednictvím jiný dodavatel v tomtéž řízení prokazuje kvalifikaci, zadavatel všechny nabídky podané takovým dodavatelem vyřadí.
Zadavatel si vyhrazuje právo v průběhu lhůty pro podání nabídek výzvu změnit, upřesnit nebo doplnit.
Zadavatel si vyhrazuje právo zrušit veřejnou zakázku bez udání důvodu.
Zadavatel si vyhrazuje nevracet podané nabídky.
Zadavatel si vyhrazuje právo neposkytovat náhradu jakýchkoliv nákladů, které dodavatel vynaloží v souvislosti s podáním nabídky.
Písemná žádost o dodatečné informace k zadávacím podmínkám musí být zadavateli doručena nejpozději 2 pracovní dny před uplynutím lhůty pro podání nabídek. Dodatečné dotazy k zadávacím podmínkám musí být zadavateli zaslány písemně (e-mailem nebo poštou), a to kontaktním osobám uvedeným výše.
Zadavatel může poskytnout dodavatelům dodatečné informace k zadávacím podmínkám i bez předchozí žádosti. Předchozí odstavce se uplatní obdobně.
Obchodní a platební podmínky vymezující budoucí obsah smluvního vztahu, jsou podrobně upraveny v závazném textu návrhu smlouvy, který je přílohou č. 5 této výzvy. Dodavatel v nabídce předloží návrh smlouvy v listinné podobě.
Dodavatelé jsou oprávněni a povinni návrh smlouvy doplňovat výhradně v částech označených takto: [●]. Jiná doplnění nebo změny smlouvy nejsou přípustná.
Návrh smlouvy musí být ze strany uchazeče podepsán statutárním orgánem nebo jinou osobou k tomuto právnímu jednání oprávněnou. Zadavatel doporučuje, aby originál či úředně ověřená kopie tohoto oprávnění byly v takovém případě součástí nabídky uchazeče (např. plná moc).
Pod podpisem oprávněné osoby bude uvedeno její jméno, příjmení, funkce a obchodní firma.

ZADAVATEL JE V RÁMCI PROCESU HODNOCENÍ NABÍDEK OPRÁVNĚN SI VYŽÁDAT OD UCHAUEČŮ VZORKY PŘEDMĚTŮ TÉTO VEŘEJNÉ ZAKÁZKY.


Položky předmětu:
- Název: Propagační materiály
- Kód z číselníku NIPEZ: 39294100-0 - Informační a propagační výrobky
- Kód z hlavního slovníku číselníku CPV: 39294100-0 - Informační a propagační výrobky
- Popis: Zde dodavatel vyplní celkovou hodnotu nabízených propagačních materiálů. Součástí této elektronické nabídky bude vyplněná příloha č.6 této Výzvy - Kalkulace propagačních předmětů.
- Parametry:
- Identifikace:
- Množství:
- Měrná jednotka:
- Předpokládaná hodnota za 1 měrnou jednotku položky:


Místo plnění veřejné zakázky Kostelní 1300/44, Praha
Ulice: Kostelní 1300/44
Obec: 170 00 Praha
Stát: Česká republika - CZE
Region: Hlavní město Praha (CZ010)
Popis doby plnění jednorázová smlouva
Smlouva Kupní smlouva

metodická nápověda

Kontextová navigace