Domů  /  Zadávací řízení  /  Zajištění tlumočení a…

Výpis systémových zpráv

Zajištění tlumočení a související techniky a služeb v rámci EHP a Norských fondů

Systémové číslo: T002/17/V00053832
Zadavatel: Česká republika -...

Další specifikace VZ

Bude se konat prohlídka místa plnění Ne
Datum a čas konání otevírání nabídek 22.06.2017 10:00
Bude otevírání nabídek veřejné Ne
Bude požadováno předložení vzorků Ne
Zadavatel si vyhrazuje právo rozhodnutí o vyloučení účastníka zadávacího řízení oznámit jeho uveřejněním na profilu zadavatele. Rozhodnutí o vyloučení účastníka zadávacího řízení se považuje za doručené okamžikem uveřejnění na profilu zadavatele. Ano
Zadavatel si vyhrazuje právo uveřejnit oznámení o výběru dodavatele na profilu zadavatele. Oznámení o výběru dodavatele se považuje za doručené všem dotčeným účastníkům zadávacího řízení okamžikem uveřejnění na profilu zadavatele. Ano
Specifikace 1. ZÁVAZNÁ OBCHODNÍ...

Specifikace

ZÁVAZNÁ OBCHODNÍ PODMÍNKA: Výše "Nabídkové ceny" se stanoví dle tak, že dodavatel vyplní v Příloze č. 2 Výzvy – Krycím listu nabídky všech 7 požadovaných "Jednotkových cen bez DPH"; "Nabídková cena celkem" se vypočte automaticky dle vzorce NCC = C23*50+C24*30+C25*600+C26*100+C27*20+C28*10+C29*20. Přičemž: C23 až C29 je označení buňky datového souboru Excel, kam se vkládá příslušná "Jednotková cena bez DPH" Ostatní číselné údaje = předpokládaný odběr jednotlivých položek během trvání Rámcové dohody. Výše "Celkové nabídkové ceny", kterou uchazeč zadá do nabídkového formuláře, musí být shodná s výší "Celkové nabídkové ceny", která se automaticky Příloze č. 2 Výzvy – Krycím listu nabídky.

, 2. POŘADÍ ÚKONŮ...

Specifikace

POŘADÍ ÚKONŮ ZADAVATELE V RÁMCI VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ: Zadavatel nejprve provede hodnocení nabídek a následně posoudí pouze nabídku, jež byla vyhodnocena jako nabídka s nejnižší nabídkovou cenou. Pokud nabídka s nejnižší nabídkovou cenou vyhoví požadavkům této výzvy,vyzve zadavatel uchazeče k uzavření rámcové smlouvy.Pokud zadavatel vyloučí uchazeče s nejnižší nabídkovou cenou z výběrového řízení, posoudí nabídku s druhou nejnižší nabídkovou cenou. Tento postup může zadavatel použít opakovaně, tedy pokud vyloučí uchazeče s druhou nejnižší nabídkovou cenou, posoudí nabídku s třetí nejnižší nabídkovou cenou, atd.

, 3. VÝKLADOVÉ...

Specifikace

VÝKLADOVÉ USTANOVENÍ: Tato veřejná zakázka není zadávána v žádném z druhů zadávacího řízení dle § 3 ZZVZ; zadavatel uplatňuje výjimku dle § 31 ZZVZ s dodržením § 6 ZZVZ. Pokud zadavatel přesto odkazuje na určitá ustanovení zákona, má se na mysli jejich analogická aplikace.

, 4. ZÁVAZNÁ OBCHODNÍ...

Specifikace

ZÁVAZNÁ OBCHODNÍ PODMÍNKA: Jestliže dodavatel vloží do nabídky návrh rámcové dohody, pak výše jednotkových cen, jež uvede v článku 4 odst. 4.2 návrhu rámcové dohody, sloupci "Cena v Kč (bez DPH) za jednotku", musí být shodná s "Jednotkovými cenami bez DPH", které vyplní v Příloze č. 2 Výzvy – Krycím listu nabídky.

, 5. MÍSTO KONÁNÍ...

Specifikace

MÍSTO KONÁNÍ AKCÍ: Akce se budou konat jak v prostorách Ministerstva financí, tak v pronajatých prostorách zejména v Praze. Maximálně 10 akcí (15%) se může konat mimo Prahu na území České republiky (např. v místě realizace programů nebo projektů financovaných z EHP a Norských fondů).

, 6. VÝKLADOVÉ...

Specifikace

VÝKLADOVÉ USTANOVENÍ:V odstavci Platební a obchodní podmínky je automaticky uvedeno, "Návrh smlouvy (požadavky upřesněny viz níže) je součástí zadávací dokumentace. Účastník ...... ". Dodavatel nemusí předkládat do nabídky Závazný návrh rámcové dohody. Závazný návrh rámcové dohody bude vyplněn před uzavřením smlouvy s vybraným dodavatelem. Dodavatel je však povinen do nabídky předložit písemné čestné prohlášení, že Závazný návrh rámcové dohody plně a bezvýhradně akceptuje. Zadavatel doporučuje využít čestné prohlášení, které je součástí Přílohy č. 2 Výzvy – Krycího listu nabídky".

, 7. ZÁVAZNÁ OBCHODNÍ...

Specifikace

ZÁVAZNÁ OBCHODNÍ PODMÍNKA: Před podpisem rámcové dohody předloží Poskytovatel jedno vyhotovení úředního opisu dokumentu o pojištění, který se stane přílohou uzavřené rámcové dohody. Z informací výslovně uvedených v předloženém dokumentu musí vyplývat, že předmětem pojistné smlouvy je pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou činností či nečinností Poskytovatele v důsledku plnění rámcové dohody a dílčích výzev k plnění Objednateli, případně třetím osobám, a to s výší pojistného plnění min. 200 000,- Kč.

, 8. UPOZORNĚNÍ:...

Specifikace

UPOZORNĚNÍ: Zadavatel předpokládá, že některých akcí (zejména konferencí a slavnostních akcí) se mohou zúčastnit novináři a nebo z nich může být pořízen zvukový a obrazový záznam.

, 9. ZAJIŠTĚNÍ DOKLADU...

Specifikace

ZAJIŠTĚNÍ DOKLADU ZADAVATELEM: Pokud v nabídce chybí potřebný dokument, či zadavateli vzniknou pochybnosti o pravdivosti údajů uváděných dodavatelem, je oprávněn si samostatně opatřit výpis z obchodního rejstříku či jakýkoli jiný doklad vedený v informačním systému veřejné správy nebo v obdobném systému vedeném v jiném členském státu, který umožňuje neomezený dálkový přístup, případně z informačního systému ARES. Zadavatel je rovněž oprávněn opatřit si jiný dokument, který uzná za vhodný, nebo si ověřovat informace.

, 10. Seznam příloh:...

Specifikace

Seznam příloh: Příloha č. 1 - Plánované akce Příloha č. 2 - Krycí list nabídky Příloha č. 3 - Doklad prokazující splnění technické kvalifikace Příloha č. 4 - Závazný návrh rámcové dohody Příloha č. 5 - Čestné prohlášení jiné osoby

metodická nápověda

Kontextová navigace