Domů  /  Zadávací řízení  /  Minitendr - „Zajištění…

Výpis systémových zpráv

Minitendr - „Zajištění externí právní podpory v oblasti přípravy a realizace sociálního bydlení“

Systémové číslo: T002/17/V00053322
Zadavatel: Ministerstvo práce a...

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Služby
Jedná se o službu uvedenou v příloze č.1 k ZVZ v kategorii 5, jejíž klasifikace podle přímo použitelného předpisu ES odpovídá referenčním číslům 7524, 7525 a 7526, a v kategorii 8 či uvedenou v příloze č.2 k ZVZ Ne

Rámcová smlouva, na základě které je VZ zadávána

Název Uzavření rámcové smlouvy na poskytování právních služeb - 2. část
Systémové číslo VZ 12348
Evidenční číslo VZ ve Věstníku VZ 210812
Datum podpisu 02.07.2013

Předmět zakázky

Stručný popis Předmětem plnění tohoto minitendru je zajištění externí právní podpory v oblasti přípravy a realizace sociálního bydlení v celkovém rozsahu max. 300 hodin (200 hodin pro právní služby definované níže pod písmenem a) a 100 hodin pro právní služby definované níže pod písmenem b).
Právní služby poskytované Advokátem budou spočívat zejména:
a) ve zpracování právních analýz a posudků smluv a administrativních postupů a vypracování vzorů smluv a dalších právních materiálů. Právní analýzy budou zaměřeny na ověření souladu postupu obcí a dalších aktérů sociálního bydlení s právními předpisy, mimo jiné (ale nejen) se zákony: č. 89/2012 Sb., občanský zákoník; č. 128/2000 Sb., zákon o obcích; č. 500/2004 Sb., správní řád; č. 108/2006 Sb., o sociálních službách.
Zpracované analýzy musí odpovídat požadavkům Objednatele a být v souladu s platnými a účinnými právními a metodickými předpisy.
b) v poskytování právního poradenství podle potřeb zadavatele, a to ve formě telefonických či osobních konzultací či zpracování právního rozboru týkajícího se problematiky realizace sociálního bydlení.
Výstupy předmětu plnění dle písmenem a) výše (analýzy, posudky, vzory a další právní materiály) budou předávány k odsouhlasení kontaktní osobě Objednatele, stejně tak bude předán k odsouhlasení výkaz činností v rámci předmětu plnění dle písmene b) výše.
Maximální hodinová dotace ke konkrétním činnostem bude stanovena Objednatelem po dohodě s Advokátem operativně ve vztahu k rozsahu analyzovaných podkladů a komplikovanosti posouzení.

Konkrétní rozsah poskytování právních služeb bude záviset na aktuálních potřebách Objednatele.

Pro úplnost Zadavatel dodává, že předmět plnění tohoto minitendru je spolufinancován z projektu „Sociální bydlení – metodická a informační podpora v oblasti sociálních agend“ v rámci Operačního programu Zaměstnanost; reg. č. projektu CZ.03.2.63/0.0/0.0/15_017/0003539.
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam

Předpokládaná hodnota

Předpokládaná hodnota 375 000,00 bez DPH
Určit předpokládanou hodnotu ke každé položce zvlášť Ne
Měna koruna česká
Nezveřejňovat předpokládanou hodnotu Ne

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZ zadávaná na základě rámcové smlouvy s více uchazeči dle ustanovení § 92 ZVZ

metodická nápověda

Kontextová navigace