Domů  /  Zadávací řízení  /  Zajištění servisu a oprav…

Výpis systémových zpráv

Zajištění servisu a oprav služebních vozidel MF

Systémové číslo: T002/17/V00053221
Zadavatel: Česká republika -...

Akce se zakázkou

Stanovení požadavků na kvalifikaci

Požadavek na kvalifikaci dodavatelů Základní způsobilost dle § 74 ZZVZ , Profesní způsobilost dle § 77 ZZVZ , Technická kvalifikace dle § 79 ZZVZ

Základní způsobilost

Základní způsobilost § 74 odst. 1 písm. a)

Způsob prokázání způsobilosti

čestným prohlášením

, § 74 odst. 1 písm. b)

Způsob prokázání způsobilosti

čestným prohlášením

, § 74 odst. 1 písm. c)

Způsob prokázání způsobilosti

čestným prohlášením

, § 74 odst. 1 písm. d)

Způsob prokázání způsobilosti

čestným prohlášením

, § 74 odst. 1 písm. e)

Způsob prokázání způsobilosti

čestným prohlášením

Způsob prokázání způsobilostí Čestným prohlášením, které bude jako naskenovaný dokument součástí podané nabídky. Vzor čestného prohlášení je součástí Výzvy jako Příloha č. 5. Pokud uchazeč nevyužije vzor uvedený v Příloze č. 5, pak musí text čestného prohlášení odpovídat§ 74 odst. 1 zákona č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách. V případě, že bude některé kvalifikační předpoklady uchazeč prokazovat prostřednictvím poddodavatele, musí být čestné prohlášení předloženo i za poddodavatele.

Profesní způsobilost

Profesní způsobilost § 77 odst. 1

Způsob prokázání způsobilosti

scan prosté kopie dokumentu

Další specifikace

Výpis z obchodního rejstříku nebo jiné obdobné evidence (živnostenský rejstřík)

, § 77 odst. 2 písm. a)

Způsob prokázání způsobilosti

scan prosté kopie dokumentu

Další specifikace

Součástí výpisu z obchodního či živnostenského rejstříku bude živnostenské oprávnění pro živnost "Opravy silničních vozidel".

, § 77 odst. 2 písm. c)

Způsob prokázání způsobilosti

scan prosté kopie dokumentu - předkládaný dokument bude v českém jazyce, v případě dokladu vystaveného v jiném jazyce musí být připojen úředně ověřený překlad do českého jazyka, ze kterého bude odvoditelné, že servis dodavatele, v rámci kterého bude dodavatel provádět požadované služby ke značkám Škoda a Volkswagen je autorizovaný servis vozů těchto obchodních značek. Tento doklad bude předložen v originále před podpisem smlouvy.

Další specifikace

Uchazeč předloží autorizaci servisu ke značkám Škoda a Volkswagen prohlášením výrobce či importéra, anebo certifikátem (potvrzením) výrobce. Ve smyslu zákona č. 219/2000 Sb., o majetku České republiky, zadavatel trvá na předložení tohoto dokumentu, a nelze jej nahradit Nařízením Komise EU č. 461/2010 o použití čl. 101 odst. 3 Smlouvy o fungování Evropské unie na kategorie vertikálních dohod a jednání ve vzájemné shodě o odvětví motorových vozidel, tzv. "blokovou výjimkou".

Způsob prokázání způsobilostí Prostými kopiemi, které budou jako naskenované dokumenty součástí podané nabídky.

Technická kvalifikace dle § 79 ZZVZ

Technická kvalifikace dle § 79 ZZVZ Seznam obdobných služeb
Název kvalifikace: Seznam obdobných služeb
Rozsah požadovaných informací a dokladů: Seznam poskytovaných služeb obdobného charakteru, tj. zajištění údržby motorových vozidel na základě servisní smlouvy, poskytnutých dodavatelem v posledních třech (3) letech.
Způsob prokázání splnění kvalifikace: Tabulka seznamu poskytovaných služeb bude součástí čestného prohlášení, jehož vzor je součástí Výzvy jako Příloha č. 5.
Součástí seznamu bude název, adresa, kontaktní osoba subjektu, pro kterou byly požadované služby v předchozích letech poskytovány, finanční objem za 1 rok v Kč bez DPH, doba plnění.
Minimální úroveň kvalifikace: V seznamu budou uvedeny min. 3 veřejné zakázky na požadované služby, z nichž min. 1 služba bude v rozsahu plnění min. 200 tis. Kč bez DPH za rok.

Pravost dokladů

Dodavatel předloží doklady k prokázání kvalifikace v prosté kopii. Budou akceptovány i originály či úředně ověřené kopie dokladů.

Stanovení, bude-li zadavatel požadovat originály před uzavřením smlouvy

Požadovat předložené dokumenty v originále či úředně ověřené kopii Ne

metodická nápověda

Kontextová navigace