Domů  /  Zadávací řízení  /  KŘP Úsk - Kuchyňské vybavení

Výpis systémových zpráv

KŘP Úsk - Kuchyňské vybavení

Systémové číslo: T002/17/V00052325
Zadavatel: Česká republika - Krajské...
Evidenční čísla zadavatele: KRPU-90576/ČJ-2017-0400VZ

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Dodávky (zboží)
Kontaktní osoby Zobrazit seznam
VZ zadávaná na základě rámcové dohody Ne
Výsledkem zadávacího řízení bude Uzavření jednorázové smlouvy

Předmět zakázky

Stručný popis Předmětem veřejné zakázky malého rozsahu je dodávka kuchyňského vybavení, které se skládá z dodávky konvektomatu a jeho dalších součástí a z dodávky průmyslové myčky nádobí včetně jejích součástí. Důvodem realizace veřejné zakázky je obměna zastaralého kuchyňského vybavení za nové, modernější a tím zajištění plynulého chodu stravovacího zařízení.

Bližší informace ke, shora uvedené veřejné zakázce, naleznete v příloze č. 1 - další podmínky k výzvě pro podání nabídek.

Účastník je povinen ve své cenové nabídce doložit:
1. Prostou kopii živnostenského listu, případně prostý výpis z obchodního rejstříku (nebo obdobné evidence) či licenci, kde předmět podnikání musí souhlasit s předmětem veřejné zakázky.
2. Vyplněný návrh kupní smlouvy, podepsaný osobou oprávněnou jednat jménem účastníka. Návrh kupní smlouvy je přílohou č. 3 této výzvy.
3. Vyplněný krycí list, který je přílohou č. 2 výzvy k podání nabídky. Krycí list musí být vyplněn ve všech jeho položkách (tj. účastník zadávacího řízení vyplní cenu za MJ bez DPH v Kč, cenu za MJ včetně DPH v Kč, název nabízeného zboží včetně jeho typu a bližší specifikace týkající se konkrétních rozměrů, popř. dalších významných informací charakterizujících nabízené velkokuchyňské zařízení a vybavení). Ocenění položky zápisem hodnoty "0,-" Kč je považováno za její vyplnění. Účastník zadávacího řízení dále do krycího listu vyplní přesný termín dodání celého předmětu veřejné zakázky (tj. jak konvektomatu, tak průmyslové myčky nádobí včetně veškerých jejich nedílných součástí) v kalendářních týdnech. Tento termín nesmí být však delší jak 6 kalendářních týdnů. Účastník zadávacího řízení rovněž vyplní délku záruční doby vztahující se na celý předmět veřejné zakázky, uvedenou v kalendářních měsících. Tato doba musí činí min. 24 kalendářních měsíců.
Nedílnou součástí krycích listů je technická specifikace předmětů plnění veřejné zakázky. Pokud jsou v technické specifikaci uvedeny odkazy na určité výrobky, jedná se pouze o vymezení očekávaných standardů použitých výrobků a materiálů. Zadavatel jednoznačně deklaruje, že umožní pro plnění veřejné zakázky nabídku i jiných rovnocenných řešení a materiálů, pokud je dodavatel nabídne a pokud splní požadavky zadavatele na jejich požadovanou kvalitu. Variantní řešení je nepřípustné.

Místem plnění veřejné zakázky je: Krajské ředitelství policie Ústeckého kraje, Účelové zařízení Ostrov č. p. 13, Tisá, Ústí nad Labem. Zboží bude, na adresu místa plnění, dodáno jednorázově.

Veřejná zakázka bude hodnocena dle ekonomické výhodnosti, jejímž jediným hodnotím kritériem je: nejnižší nabídková cena celkem včetně DPH v Kč - váha 100 % (tj. celková cena za konvektomat a průmyslovou myčku nádobí včetně jejich dalších součástí).

Účastník zadávacího řízení je povinen nabídkovou cenu předmětu plnění kalkulovat včetně nákladů na dopravu do místa plnění, montáže, připojení, kompletního zprovoznění, popřípadě provedení vstupní revize, zaškolení obsluhujícího personálu a dalších vedlejších nákladů spojených s plněním veřejné zakázky malého rozsahu.

Zadavatel veřejné zakázky umožňuje prohlídku místa plnění veřejné zakázky. Termín a hodina, prohlídky místa plnění veřejné zakázky, je uvedena v příloze č. 1 této výzvy.

Účastník zadávacího řízení svým podpisem stvrzuje platnost cenové nabídky do podpisu kupní smlouvy.

Účastník zadávacího řízení podáním cenové nabídky stvrzuje, že nabízený předmět plnění veřejné zakázky, plně souhlasí s technickou specifikací veřejné zakázky a dalšími podmínkami veřejné zakázky, uvedených v ostatních přílohách, které jsou součástí výzvy k podání nabídky.

Zadavatel veřejné zakázky nepřipouští její rozdělení mezi více dodavatelů.
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam
Dělení na části Ne

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Otevřená výzva

metodická nápověda

Kontextová navigace