Domů  /  Zadávací řízení  /  Provádění oprav výpočetní…

Výpis systémových zpráv

Provádění oprav výpočetní techniky pro objekty FÚ pro Moravskoslezský kraj a FÚ pro Olomoucký kraj včetně objektů v jeho působnosti

Systémové číslo: T002/13/V00004214
Zadavatel: Generální finanční ředitelství

Akce se zakázkou

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Služby
Jedná se o službu uvedenou v příloze č.1 k ZVZ v kategorii 5, jejíž klasifikace podle přímo použitelného předpisu ES odpovídá referenčním číslům 7524, 7525 a 7526, a v kategorii 8 či uvedenou v příloze č.2 k ZVZ Ne

Předmět zakázky

Stručný popis Předmětem nabídky je provádění oprav výpočetní techniky v působnosti oddělení informačních technologií v Ostravě Generálního finančního ředitelství pro období od 1.3.2013 do 31.8.2013.
Místem plnění jsou objekty FÚ pro Moravskoslezský kraj a FÚ pro Olomoucký kraj včetně jim podřízených územních pracovišť (dle listu "Seznam úřadů" v přiložené excelovské tabulce "opravy vt.xls").
Povinnou součástí nabídky je vyplnění přiložené tabulky předpokládaného plnění v daném období a její připojení k nabídce (opravy vt.xls). Plnění dle této zakázky závisí na vzniku skutečných závad na VT. Doba plnění je omezena obdobím do 31.8.2013 nebo vyčerpáním vysoutěžené ceny zakázky, podle toho, která z těchto skutečností nastane dříve. V případě, že dodavatel k plnění tohoto druhu zakázky používá nebo plánuje použít subdodavatele, je povinen je všechny uvést ve své nabídce.
Výše plnění je závislá na skutečném přidělení finančních prostředků ze státního rozpočtu. Dodavatel akceptuje zveřejnění smlouvy na webových stránkách zadavatele.
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Uzavřená výzva

metodická nápověda

Kontextová navigace