Domů  /  Zadávací řízení  /  Havárie – Rekonstrukce…

Výpis systémových zpráv

Havárie – Rekonstrukce Mlýnský u Krče

Systémové číslo: T002/17/V00049812
Zadavatel: Agentura ochrany přírody a...

Akce se zakázkou

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Stavební práce
Kontaktní osoby Zobrazit seznam
VZ zadávaná na základě rámcové dohody Ne
Výsledkem zadávacího řízení bude Uzavření jednorázové smlouvy

Předmět zakázky

Stručný popis Jedná se o rekonstrukci stávající výpusti rybníka Mlýnský u Krče, na p.č. 715/1, st.134/1,st.134/2 a st.134/3 v k. ú. Krč u Protivína, kraj Jihočeský, okres Písek.
V rámci stavby „Havárie – Rekonstrukce Mlýnský u Krče“ bude opravena stávající výpust rybníka.

Stavba bude prováděna podle projektové dokumentace „Havárie - Rekonstrukce Mlýnský u Krče“. Zpracovatelem projektové dokumentace je MV projekt spol. s.r.o., Ing Lukáš Valečka, V Zahrádkách 2838/43, Praha 3, IČO: 62933591..


Při realizaci budou dodrženy organizační a technické zásady:
a) Je nutno dbát zvýšené pozornosti, aby nedošlo ke znečištění povrchových a podzemních vod. V případě havárie je nutno okamžitě podniknout kroky k jejímu odstranění a minimalizaci vzniklých ekologických škod a musí být neprodleně uvědoměn příslušný OŽP MěÚ. Na místě budou dostupné prostředky pro eliminaci případného úniku nežádoucích ropných látek. V případě havárie bude pro likvidaci znečištění použit sorbent s vysokou účinností, např. „Spilkeen Oil Plus SK 3“ nebo sorbent obdobné kvality.
b) Zadavatel výslovně upozorňuje na nutnost dodržovat technologie a podmínky projektové dokumentace při realizaci opravy.

Zadavatel upozorňuje na nutnost dodržovat podmínky projektové dokumentace a okolnosti, související s požadavky přírodní památky Zelendárky.
Součástí ceny díla jsou veškeré práce vč. geodetických prací, stanovené projektovou dokumentací při dodržení veškerých podmínek rozhodnutí, souhlasů a vyjádření dotčených orgánů a organizací i majetkoprávní vyrovnání za zábor staveniště
Veškeré činnosti budou provedeny zejména v souladu s:
• Stavebním povolením vydaným Měú Písek, odborem životního prostředí - č.j. P01/2016/413136/LH ze dne 25. ledna 2017.
• Závazným stanoviskem vydaným MěÚ Protivín, odbor výstavby dopravy a ŽP památkové péče č.j. 2458/2016 ze dne 8.12. 2016.

Záruční doba pro stavební práce je stanovena na 60 měsíců, což je doba plně odpovídající charakteru předmětu veřejné zakázky. Délka požadované záruční doby je obvyklá a běžně zhotoviteli staveb poskytovaná a zabezpečuje zadavateli dostatečně dlouhou dobu na zjištění případného nekvalitního plnění. Nastavení délky lhůty vychází ze zkušeností z obdobných realizovaných veřejných zakázek a podmínek dotačních programů na zajištění udržitelnosti díla.

U položek doloženého soupisu prací projektové dokumentace č. 8M 286173140, 11M 31366630 a 56K 275362021 přijmeme jakékoliv jiné kvalitativně stejné nebo lepší řešení.




Popis prací:
Havárie – Rekonstrukce Mlýnský u Krče (rekonstrukce stávající výpusti rybníka), na p.č. 715/1, st.134/1,st.134/2 a st.134/3 v k. ú. Krč u Protivína, kraj Jihočeský, okres Písek. Dotčené pozemky jsou uvedeny v projektové dokumentaci.
Stavba se nachází na pozemcích, které jsou součástí Přírodní památky Zelendárky, v prostoru hráze a podhrází rybníka Mlýnský u Krče, který je průtočným rybníkem.
Účelem stavby je obnova výpusti rybníka Mlýnský u Krče, která spočívá ve výměně potrubí odvádějícího vodu z požeráku této výpusti do podhrází, a v úpravě vývařiště a části koryta až po napojení na stávající odtokové koryto.
Zadavatel výslovně upozorňuje na nutnost dodržovat technologie a podmínky projektové dokumentace.
Jedná se o změnu dokončené stavby – vodního díla. Provedenou rekonstrukcí bude dotčena stávající výpust a bezprostředně navazující část tělesa hráze.

Přístup:
Příjezd na staveniště bude zajištěn z obce Krč u Protivína po místní komunikaci Krč u Protivína – Nová Ves u Protivína. Z této komunikace odbočuje štěrková obslužná komunikace, která je vedena po koruně hráze rybníka Mlýnský u Krče a slouží jako přístupová komunikace pro samotný rybník a pozemky ležící severně od tohoto rybníka. Sjezd do rybníka je vybudován ze štěrkové cesty, z místa levobřežního zavázání hlavní hráze. Upřesnění je uvedeno v projektové dokumentaci.

Trasy pro dopravu budou nejprve zdokumentovány, před zahájením dopravy budou v problematických místech zpevněny a po dokončení budou případné poškozené pozemky uvedeny do původního stavu. Součástí zakázky je zajištění naplnění podmínek a činností ze závazného stanoviska vydaného MěÚ Protivín, odbor výstavby dopravy a ŽP památkové péče č.j. 2458/2016 ze dne 8.12. 2016 pro zajištění přístupu.

Předpokládaný začátek realizace zakázky: po ukončení výběrového řízení a přidělení finančních prostředků, zahájení prací - předpoklad únor-březen 2017

Termín dokončení zakázky: nejpozději do 5 týdnů od účinnosti smlouvy,
vyklizení staveniště: do 7 dnů od termínu předání a převzetí stavby
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam

Předpokládaná hodnota

Předpokládaná hodnota 415 299,00 bez DPH
Určit předpokládanou hodnotu ke každé položce zvlášť Ne
Měna koruna česká
Nezveřejňovat předpokládanou hodnotu Ne

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Otevřená výzva

metodická nápověda

Kontextová navigace