Domů  /  Zadávací řízení  /  Centrum Kociánka -…

Výpis systémových zpráv

Centrum Kociánka - Rekonstrukce prostor na budově DEF

Systémové číslo: T002/17/V00049540
Zadavatel: Centrum Kociánka

Akce se zakázkou

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Stavební práce
Kontaktní osoby Zobrazit seznam
VZ zadávaná na základě rámcové dohody Ne
Výsledkem zadávacího řízení bude Uzavření jednorázové smlouvy

Předmět zakázky

Stručný popis Budova F je součásti areálu Centra Kociánka v Brně Králově Poli. Budova F je součástí vzájemně propojených budov D a E a je spojena krčkem (chodbou) ve 2.np s budovou zvanou Přístavba. Budova má 2 nadzemní a 1 podzemní podlaţí, je ukončena valbovou střechou, pod kterou je prostor půdy. V současnosti slouţí propojené budovy D, E, F Mateřské a základní škole pro tělesně postiţené Brno. Pouze ve 2.np budovy F jsou ubytovací prostory Centra Kociánka. Prostory určené k přestavbě budou využívány jako školní učebny. Učebny, které vzniknou, budou navazovat na chodbu propojující jednotlivé části D, E a F. Na tuto chodbu navazují celkem 4 schodiště, propojující jednotlivá patra. 2 schodiště jsou budově E a vždy jedno schodiště je budově D a F. Nově budou vybudovány 3 školní učebny s kapacitou max.10 žáků ve třídě. Celkový počet žáků ve třídách bude 30.
Po vybourání příček mezi původními pokoji, vzniknou 3 učebny a kabinet učitele. Učebny budou navazovat na stávající chodbu. Z chodby bude přístupné hygienické zázemí, obsahující vždy 1 WC pro dívky a chlapce a 1 WC pro imobilní. WC pro imobilní bude řešenou jako wc pro imobilní s dopomocí. Hygienické zázemí bude doplněno úklidovou místností. V souvislosti s přestavbou 2.NP bude provedeno zabezpečení únikové cesty celého schodišťového prostoru osazením nových protipožárních dveří. Ze schodiště je 1.NP východ přímo na terén na zadní straně budovy.
Stavebními úpravami se nebude zasahovat no nosných částí budovy. Vybourány budou pouze příčky. Stropní konstrukce a svislé nosné zdivo zůstane bez zásahu. Stávající nosné zdivo je cihelné, stropy a schodiště jsou železobetonové.
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Otevřená výzva

metodická nápověda

Kontextová navigace