Domů  /  Zadávací řízení  /  Vytvoření preventivního…

Výpis systémových zpráv

Vytvoření preventivního videostopu k projektu č. 027 "Aktivní střelec"

Systémové číslo: T002/16/V00046488
Zadavatel: Krajské ředitelství policie...
Evidenční čísla zadavatele: KRPA-459782/ČJ-2016-0000VZ-R

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Služby
Jedná se o službu uvedenou v příloze č.1 k ZVZ v kategorii 5, jejíž klasifikace podle přímo použitelného předpisu ES odpovídá referenčním číslům 7524, 7525 a 7526, a v kategorii 8 či uvedenou v příloze č.2 k ZVZ Ne
Kontaktní osoby Zobrazit seznam
VZ zadávaná na základě rámcové dohody Ne
Výsledkem zadávacího řízení bude Uzavření jednorázové smlouvy

Předmět zakázky

Stručný popis Specifikace služby:
1. Dodání preventivního spotu (filmu) na téma „Obrana proti ozbrojenému útočníkovi“ v délce do 10 minut. Film bude zachycovat příchod útočníka z venku do objektu anonymizované kancelářské budovy s recepcí. V této budově provede pachatel útok střelnou zbraní proti většímu počtu zaměstnanců. Zároveň bude film zachycovat doporučené způsoby ochrany proti tomuto způsobu útoku. Zaměstnanci budou utíkat z dosahu útočníka, někteří se před útočníkem schovají, jiní budou s pachatelem bojovat. Celý film bude podkreslen hudbou, doplněn komentářem a bude obsahovat grafické efekty. Děj se bude odehrávat v Praze a bude končit příjezdem složek Integrovaného záchranného systému a jejich zásahem (policie, záchranná služba, hasiči).
2. Požadovaný výsledný obrazový formát bude v rozlišení UHD (4K).
3. Dodavatel zpracuje scénář a storyboard, který před natáčení předloží zadavateli k odsouhlasení.
4. Profesionální obsazení videa – hlavní a vedlejší role (útočník, hrdinové videa) musí být obsazeny profesionálními herci, tedy herci s prokazatelnými hereckými zkušenostmi. Minimální počet herců je 15.
5. Film bude obsahovat vlastní autorskou hudbu, kterou zajistí dodavatel.
6. Komentář děje (voiceover) bude proveden profesionálním dabérem s prokazatelnými zkušenostmi v dabingu, který bude předem odsouhlasen zadavatelem.
7. Film bude obsahovat doprovod komentáře ve znakovém jazyce, který provede překladatel do znakového jazyka s příslušnou odbornou znalostí. Odborná znalost bude prokazatelně doložena.
8. Provedení zvláštních efektů a motion grafiky bude zajištěno profesionály s prokazatelnými zkušenostmi a v případě zvláštních efektů, též potřebnými oprávněními.
9. Kompletní výsledné dílo bude majetkem Krajského ředitelství policie hl. m. Prahy se všemi právy potřebnými k nakládání s dílem.
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Otevřená výzva

metodická nápověda

Kontextová navigace