Domů  /  Zadávací řízení  /  Vytvoření preventivního…

Výpis systémových zpráv

Vytvoření preventivního videostopu k projektu č. 027 "Aktivní střelec"

Systémové číslo: T002/16/V00046488
Zadavatel: Krajské ředitelství policie...
Evidenční čísla zadavatele: KRPA-459782/ČJ-2016-0000VZ-R

Uveřejnění výsledků ZŘ v e-tržišti

Seznam účastníků zadávacího řízení
Název Osloven výzvou Cena bez DPH Cena s DPH Datum a čas
Fishnet, s. r. o. 26837871 Ne 194 300,00 235 103,00 29.11.2016 08:42:36
Meloun Production s.r.o. 24708593 Ne 329 849,59 399 118,00 29.11.2016 07:22:29
Smlouva s vítězným účastníkem zadávacího řízení
Typ smlouvy jednorázová smlouva
Dodavatel/é, s nímž/nimiž byla uzavřena smlouva Meloun Production s.r.o. 24708593
Odůvodnění na výběr dodavatelů/e Vybraný dodavatel předložil nabídkovou cenu obvyklou v daném čase a místě pro předmět veřejné zakázky a splnil zákonné požadavky a požadavky zadavatele.
Datum uzavření smlouvy 12.12.2016
Celková smluvní cena bez DPH 329 849,59
Celková smluvní cena s DPH 399 118,00
Sazba DPH v % 21,00
DPH 69 268,41
Měna koruna česká
Základní popis plnění
Předmět:
- Specifikace služby:
1. Dodání preventivního spotu (filmu) na téma „Obrana proti ozbrojenému útočníkovi“ v délce do 10 minut. Film bude zachycovat příchod útočníka z venku do objektu anonymizované kancelářské budovy s recepcí. V této budově provede pachatel útok střelnou zbraní proti většímu počtu zaměstnanců. Zároveň bude film zachycovat doporučené způsoby ochrany proti tomuto způsobu útoku. Zaměstnanci budou utíkat z dosahu útočníka, někteří se před útočníkem schovají, jiní budou s pachatelem bojovat. Celý film bude podkreslen hudbou, doplněn komentářem a bude obsahovat grafické efekty. Děj se bude odehrávat v Praze a bude končit příjezdem složek Integrovaného záchranného systému a jejich zásahem (policie, záchranná služba, hasiči).
2. Požadovaný výsledný obrazový formát bude v rozlišení UHD (4K).
3. Dodavatel zpracuje scénář a storyboard, který před natáčení předloží zadavateli k odsouhlasení.
4. Profesionální obsazení videa – hlavní a vedlejší role (útočník, hrdinové videa) musí být obsazeny profesionálními herci, tedy herci s prokazatelnými hereckými zkušenostmi. Minimální počet herců je 15.
5. Film bude obsahovat vlastní autorskou hudbu, kterou zajistí dodavatel.
6. Komentář děje (voiceover) bude proveden profesionálním dabérem s prokazatelnými zkušenostmi v dabingu, který bude předem odsouhlasen zadavatelem.
7. Film bude obsahovat doprovod komentáře ve znakovém jazyce, který provede překladatel do znakového jazyka s příslušnou odbornou znalostí. Odborná znalost bude prokazatelně doložena.
8. Provedení zvláštních efektů a motion grafiky bude zajištěno profesionály s prokazatelnými zkušenostmi a v případě zvláštních efektů, též potřebnými oprávněními.
9. Kompletní výsledné dílo bude majetkem Krajského ředitelství policie hl. m. Prahy se všemi právy potřebnými k nakládání s dílem.


Položky předmětu:
- Název: 1. Dodání preventivního spotu (filmu) na téma „Obrana proti ozbrojenému útočníkovi“ v délce do 10 minut pro oblast prevence kriminality.
- Kód z číselníku NIPEZ: 92111240-6 - Výroba propagačního videa
- Kód z hlavního slovníku číselníku CPV: 92111240-6 - Výroba propagačního videa
- Popis: Další podmínky pro realizaci zakázky:

1) Do výběrového řízení je nutné dodat kompletní kalkulaci služby včetně všech nákladů souvisejících s přípravou natáčení, pronájmem prostor, realizací natáčení, postrpodukcí, honorářů, předání díla zadavateli apod. To vše ve finální ceně vč. DPH.
2) Je požadována profesionalita dodavatele – min. 3 roky praxe v oboru produkce filmu, kdy tento fakt bude doložen (vznik společnosti, založení živnostenského listu apod.)
3) Dodavatel musí být schopen celou zakázky zrealizovat sám (produkce i postprodukce), dodavatel nesmí zakázku předat jiné společnosti k realizaci.
4) Dodavatel musí prokázat zkušenosti (reference) s natáčením obdobného díla s preventivní tématikou, nejlépe pro státní či neziskový sektor.
5) Po celou dobu natáčení bude ze strany zadavatele přítomen zástupce a odborný poradce případně policejní psycholog, který bude mít právo na změny ve scénáři a ve výsledné podobě díla.
6) Do výběrového řízení je nutné dodat zpracované tréninkové zadání, tj. kompletní scénář a 3 části (stránky) stroyboardu (příchod útočníka, započetí útoku a útěk obětí).
7) Synopse pro tréninkové zadání: film bude popisovat průběh útoku osamoceného útočníka ve veřejné budově. Sledujeme běžnou rutinu několika skupin zaměstnanců v různých patrech kancelářské budovy. Ozbrojený útočník vejde dovnitř a z batohu vytáhne střelnou zbraň, se kterou začne bez rozmýšlení pálit po svém okolí, postupně prochází všechny patra a pálí na kohokoliv, koho potká. Nastává panika a všichni lidé v okolí se snaží zachránit. V této části by měl film popsat podrobně průběh různých cest několika skupin zaměstnanců, jakým způsobem by se měly oběti bránit proti ozbrojenému útočníkovi, dokud nepřijede zavolaná pomoc. Někteří prchají z budovy a varují kolemjdoucí. Následně přijíždí bezpečnostní složky a následuje zásah. Poté co je útočník eliminován, vpouští zdravotníky do budovy. Před budovou vidíme několik desítek zachráněných lidí v péči záchranných složek
8) Způsob vyhodnocení nabídky: 60% činí cena nabídky, 40% bude činit hodnocení tréninkového zadání, které provede zadavatel.
9) Termín pro dodání offline střihu požadovaného filmu je maximálně do 2 měsícům od podpisu smlouvy, termín pro dodání kompletního díla je maximálně do 3 měsíců od podpisu smlouvy.
10) Splatnost faktury do 30 dní.
11) Do výběrového řízení budou zařazeny pouze uchazeči s kompletní cenovou nabídkou a kompletním tréninkovým zadáním, které bude ve všech parametrech odpovídat výše uvedené specifikaci.
- Parametry:
- Identifikace:
- Množství: 1
- Měrná jednotka: Různé


Místo plnění veřejné zakázky Kongresová 2, Praha 4
Ulice: Kongresová 2
Obec: 140 00 Praha 4
Stát: Česká republika - CZE
Region: Hlavní město Praha (CZ010)
Bližší specifikace: por. Bc. Ondřej Penc tel: 974 825 287
Předpokládaná doba plnění od 12.12.2016
Předpokládaná doba plnění do 13.03.2017
Smlouva Smlouva o dílo

metodická nápověda

Kontextová navigace