Domů  /  Zadávací řízení  /  Nákup ICT materiálu pro CS ČR

Výpis systémových zpráv

Nákup ICT materiálu pro CS ČR

Systémové číslo: T002/16/V00045997
Zadavatel: Generální ředitelství cel

Další specifikace VZ

Bude se konat prohlídka místa plnění Ne
Datum a čas konání otevírání nabídek 28.11.2016 09:30
Bude otevírání nabídek veřejné Ne
Bude požadováno předložení vzorků Ne
Zadavatel si vyhrazuje právo rozhodnutí o vyloučení účastníka zadávacího řízení oznámit jeho uveřejněním na profilu zadavatele. Rozhodnutí o vyloučení účastníka zadávacího řízení se považuje za doručené okamžikem uveřejnění na profilu zadavatele. Ne
Zadavatel si vyhrazuje právo uveřejnit oznámení o výběru dodavatele na profilu zadavatele. Oznámení o výběru dodavatele se považuje za doručené všem dotčeným účastníkům zadávacího řízení okamžikem uveřejnění na profilu zadavatele. Ne
Specifikace 1. Součástí nabídky...

Specifikace

Součástí nabídky musí být návrh smlouvy zpracovaný dle Závazného vzoru smlouvy podepsaný osobou oprávněnou jednat jménem uchazeče či za uchazeče.

, 2. Zadavatel si...

Specifikace

Zadavatel si vyhrazuje právo ověřit informace obsažené v nabídce uchazeče u třetích osob.

, 3. Zadavatel si může...

Specifikace

Zadavatel si může kdykoliv v průběhu výběrového řízení vyžádat předložení kopií, originálů nebo úředně ověřených kopií dokladů o kvalifikaci (např. výpisu z obchodního nebo živnostenského rejstříku, potvrzení finančního úřadu o neexistenci nedoplatků apod.).

, 4. Zadavatel v...

Specifikace

Zadavatel v případě uplatnění náhradního plnění požaduje předložit: 1. Čestné prohlášení nebo potvrzení příslušného Úřadu práce o splnění zákonných podmínek pro poskytnutí náhradního plnění. 2. Údaj o průměrném přepočteném počtu zaměstnanců se ZPS za poslední čtvrtletí a objem volné kapacity pro náhradní plnění. 3. Potvrzení o rezervaci požadovaného plnění.

, 5. Zadavatel bude...

Specifikace

Zadavatel bude požadovat oddělenou distribuci zboží i fakturaci na místa plnění, která jsou uvedeny v zadávací dokumentaci. Způsob rozdělení zboží, i fakturační údaje budou upřesněny před podpisem smlouvy a budou nedílnou součástí smlouvy.

metodická nápověda

Kontextová navigace