Domů  /  Zadávací řízení  /  Zpracování Požárně…

Výpis systémových zpráv

Zpracování Požárně bezpečnostního řešení areálu Letná

Systémové číslo: T002/16/V00044433
Zadavatel: Zařízení služeb pro...
Evidenční čísla zadavatele: ZSM-165/OVZ-2016

Akce se zakázkou

Požadavky na zpracování a členění nabídky

Jazyk, ve kterém bude nabídka podána český
Povinnost šifrovat nabídku Ne
Další požadavky na obsah, příp. členění nabídky 1) Podáním nabídky uchazeč zcela a bez výhrad akceptuje požadavky zadavatele pro zpracování nabídky, obchodní podmínky zadavatele jakož i veškeré další podmínky stanovené v této výzvě této veřejné zakázky a jejích případných součástech, přílohách a dodatcích.

2) Od uchazečů se očekává, že si pečlivě prostudují, splní a dodrží veškeré podmínky, pokyny a termíny vyplývající ze zadávací dokumentace. Nedostatky v dodržení zadávacích podmínek, v podání nabídek nebo v poskytnutí požadovaných informací nebo dokumentace mohou mít podle okolností za následek vyřazení nabídky a vyloučení uchazeče ze zadávacího řízení.

3) Nabídka uchazečů musí obsahovat závazný návrh smlouvy a čestná prohlášení zpracovaná podle vzorů obsažených v příloze této výzvy. Uchazeč do vytištěné verze těchto dokumentů doplní příslušná místa, dokumenty podepíše a naskenované (v elektronické podobě ve formátu PDF) přiloží ke své nabídce. Dokumenty musí být podepsány osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče.

************************
1) Smlouva s vybraným dodavatelem musí být uzavřena do 10 pracovních dnů od doručení oznámení o výběru nejvhodnější nabídky, nebude-li dohodnuto jinak. Vybraný dodavatel je povinen poskytnout zadavateli řádnou součinnost tak, aby byla smlouva ve lhůtě uzavřena. Odmítne-li vybraný dodavatel uzavřít smlouvu nebo neposkytne řádnou součinnost, vyhrazuje si zadavatel právo vyzvat k uzavření smlouvy dodavatele, který se umístil ve druhém a třetím pořadí hodnocení nabídek.

2) Dodatečné informace k zadávacím podmínkám lze uplatnit pouze elektronicky prostřednictvím Gemin.cz nejpozději 4 pracovní dny před uplynutím lhůty pro podání nabídek. Stejným způsobem odešle zadavatel odpověď na dodatečné informace k zadávacím podmínkám nejpozději do 2 pracovních dnů po jejich řádném doručení.

3) Oznámení o skutečnosti, že nabídka nebude předmětem hodnocení formou (vyloučení) a výsledku výběru nejvhodnější nabídky bude zadavatelem rovněž učiněno elektronicky přes Gemin.cz.

4) Zadavatel umožní uchazečům prohlídku místa plnění. Termín a čas prohlídky místa plnění stanoví zadavatel na 22. prosince 2016 od 10:00 hod. Sraz účastníků prohlídky místa plnění před hlavním vstupem do areálu MV Letná na adrese: Nad Štolou 936/3, 174 34 Praha 7.

5) Zadavatel poukazuje na skutečnost, že prohlídka místa plnění slouží pouze pro výše uvedený účel a neslouží k projednání podmínek a způsobu zpracování nabídky uchazečů nebo úpravě a ujasňování zadávacích podmínek. V případě ujasnění zadávacích podmínek uchazeči postupují podle předchozího čl. 2.

6) Opomenutí nebo nesplnění některého ustanovení nebo jeho části této výzvy je důvodem pro vyřazení nabídky z hodnocení a vyloučeni uchazeče z účasti na veřejné zakázce malého rozsahu.

7) Zadavatel si vyhrazuje právo zrušit tuto veřejnou zakázku malého rozsahu do doby uzavření smlouvy.

Součást nabídky bude tvořit produktový list dodavatele Ne

Zadavatelské požadavky

Název Typ Hodnoty

metodická nápověda

Kontextová navigace