Domů  /  Zadávací řízení  /  Nákup softwarů včetně podpory…

Výpis systémových zpráv

Nákup softwarů včetně podpory na 3 roky

Systémové číslo: T002/16/V00043718
Zadavatel: Česká republika -...
Evidenční čísla zadavatele: PPR-15860/ČJ-2016-990656

Požadavky na zpracování a členění nabídky

Jazyk, ve kterém bude nabídka podána český
Povinnost šifrovat nabídku Ne
Další požadavky na obsah, příp. členění nabídky Celkovou nabídkovou cenu za celý předmět plnění v CZK bez daně z přidané hodnoty i včetně daně z přidané hodnoty vyplňte do elektronického tržiště, toto vyplňte také do smlouvy. Do smlouvy do přílohy č.2 smlouvy viz příloha č. 2 této výzvy k podání nabídek naceňte veškerý dodávaný materiál podle tabulky. Dále doplňte do smlouvy Přílohu č.3 licenční podmínky.


PODMÍNKY POUŽITÍ I JINÝCH, KVALITATVNĚ A TECHNICKY OBDOBNÝCH ŘEŠENÍ
V souladu s ustanovením § 44 odst. 11 zákona 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů, (první věty) zadavatel upřesňuje, že pokud v této zadávací dokumentaci a v přílohách jsou uvedeny požadavky nebo odkazy na obchodní firmy, názvy nebo jména a příjmení, specifická označení zboží…atd., je to odůvodněno předmětem plnění veřejné zakázky, jehož výstupy budou využity v rámci stávajících informačních systémů zadavatele a na stávajících ICT zadavatele a uživatelů, a jejich uvedení v zadávací dokumentaci a přílohách je z důvodů popisu stávajících informačních a komunikačních technologií zadavatele uvedených právě za účelem zpracování plně kompatibilní nabídky,
V souladu s ustanovením § 44 odst. 11 zákona tedy zadavatel umožňuje pro plnění této veřejné zakázky použití i jiných, kvalitativně a technicky obdobných řešení, avšak pouze při splnění všech požadavků a podmínek uvedených v této zadávací dokumentaci, a to zejména podmínky plné kompatibility zaručující zejména neomezené užití výstupů ve stávajících informačních systémech zadavatele a na stávajících ICT zadavatele.
Součást nabídky bude tvořit produktový list dodavatele Ne

Zadavatelské požadavky

Název Typ Hodnoty

metodická nápověda

Kontextová navigace