Domů  /  Zadávací řízení  /  Novozámecký rybník -…

Výpis systémových zpráv

Novozámecký rybník - základová konstrukce pozorovatelny

Systémové číslo: T002/12/V00003369
Zadavatel: Agentura ochrany přírody a...

Akce se zakázkou

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Stavební práce

Předmět zakázky

Stručný popis
1) Předmět zakázky:
Výstavba základové konstrukce ornitologické pozorovatelny na pozemku parc. č. 566/1 v katastrálním území Jestřebí u České Lípy, obec Jestřebí a parc. č. 816/1 v katastrálním území Zahrádky u České Lípy, obec Zahrádky v souladu s rozhodnutím o umístění stavby a stavebním povolením MUCL/35186/2011/Nej ze dne 18.4. 2011 a dle zpracované projektové dokumentace (viz příloha)

2)Popis prací:

Výstavba základové konstrukce ornitologické pozorovatelny sestávající z dubového roštu o půdorysných rozměrech 8m x 8m. Pozorovatelna bude nepodsklepená, jednopodlažní, se sedlovou střechou usazená na ocelové stojky HEA, které budou ukotveny do dubového roštu zapuštěného do nezámrzné hloubky. Střecha bude z asfaltového šindele na podbití prkny tl. 25mm.
Stavba ornitologické pozorovatelny bude umístěna na části pozemku parc. č. 566/1 v katastrálním území Jestřebí u České Lípy,obec Jestřebí a bude kolmo navazovat na pozemek parc. č.816 /1 v katastrálním území Zahrádky u České Lípy, obec Zahrádky.

Přístup:
Přístup na staveniště bude po obecní komunikaci parc.č. 816/1 Zahrádky u České Lípy .Tato asfaltová cesta navazuje na další místní veřejné komunikace. Po dokončení stavby budou případně poškozené pozemky uvedeny do původního stavu.
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam

Předpokládaná hodnota

Předpokládaná hodnota 266 667,00 bez DPH
Určit předpokládanou hodnotu ke každé položce zvlášť Ne
Měna koruna česká
Nezveřejňovat předpokládanou hodnotu Ne

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Uzavřená výzva

metodická nápověda

Kontextová navigace