Domů  /  Zadávací řízení  /  Servis, údržba a opravy…

Výpis systémových zpráv

Servis, údržba a opravy zařízení klimatizačních jednotek na ústředí SPÚ

Systémové číslo: T002/16/V00041811
Zadavatel: Státní pozemkový úřad
VZ: Uzamčena

Akce se zakázkou

Požadavky na zpracování a členění nabídky

Jazyk, ve kterém bude nabídka podána český
Povinnost šifrovat nabídku Ne
Další požadavky na obsah, příp. členění nabídky Součástí nabídky bude povinně:
- Seznam statutárních orgánů nebo členů statutárních orgánů, kteří v posledních 3 letech od konce lhůty pro podání nabídek byli v pracovněprávním, funkčním či obdobném poměru u zadavatele (uchazeč využije vzor v Příloze č. 4 této výzvy).
- Má-li dodavatel formu akciové společnosti, seznam vlastníků akcií, jejichž souhrnná jmenovitá hodnota přesahuje 10% základního kapitálu, vyhotovený ve lhůtě pro podání nabídek (uchazeč využije vzor v Příloze č. 4 této výzvy).

Prohlášení uchazeče o tom, že neuzavřel a neuzavře zakázanou dohodu podle zvláštního právního předpisu v souvislosti se zadávanou veřejnou zakázkou (uchazeč využije vzor v Příloze č. 4 této výzvy).

Součástí nabídky bude povinně čestné prohlášení o tom, že dodavatel souhlasí se zadáním a podmínkami tohoto výběrového řízení (Příloha č. 6).

Na závěr nabídky musí být uvedeno prohlášení dodavatele o pravdivosti a úplnosti nabídky v následujícím znění: „Prohlašuji, že veškeré výše uvedené informace v této nabídce jsou úplné a pravdivé“ (Příloha č.7).

Uchazeč v nabídce zároveň samostatně vypracuje ceník spotřebního materiálu (filtry, tukové náplně, klínové řemeny apod.) potřebného pro případné opravy klimatizačních jednotek. Tento ceník musí být podepsán uchazečem či statutárním orgánem uchazeče v souladu se způsobem podepisování za společnost uvedeném v obchodním rejstříku. Ceník bude součástí návrhu smlouvy, jakožto příloha č. 2.
Součást nabídky bude tvořit produktový list dodavatele Ne

Zadavatelské požadavky

Název Typ Hodnoty

metodická nápověda

Kontextová navigace