Domů  /  Zadávací řízení  /  Film o chráněných územích…

Výpis systémových zpráv

Film o chráněných územích Tušska a propagační spot o české zahraniční rozvojové pomoci v Gruzii

Systémové číslo: T002/16/V00040995
Zadavatel: Agentura ochrany přírody a...

Akce se zakázkou

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Dodávky (zboží)

Předmět zakázky

Stručný popis Předmětem veřejné zakázky „Film o chráněných územích Tušska a propagační spot o české zahraniční rozvojové pomoci v Gruzii“ je výroba originálního a dynamického zvukově obrazového dokumentárního filmu s názvem „Krajina kamenných věží – Chráněná území Tušska, Gruzie“ a propagačního spotu o české zahraniční rozvojové spolupráci v Gruzii, a to jako součást výstupů projektu zahraniční rozvojové spolupráce „Realizace vybraných opatření z plánu péče pro CHKO Tušsko“, který implementuje objednatel pod patronací České rozvojové agentury.
Dokumentární film bude natočen v cílové oblasti (Tušsko, Gruzie), ve spolupráci s místními obyvateli a zaměstnanci Správy chráněné krajinné oblasti Tušsko. Důležité je zdůraznění antropologického a etnografického prvku, představujícího život místních obyvatel v dosud málo známém regionu s krásnou přírodou, zajímavými zvyky, folklorem a tradičním životním stylem. Film by měl být vystavěn na portrétech vytipovaných osob se zajímavým životním příběhem a/nebo osobnostním profilem. Nedílnou součástí bude propojení s lidí s krajinou, již obývají po několik staletí a je jejich domovem. Všechny záběry budou původní.
Propagační spot o české zahraniční rozvojové spolupráci bude natočen v cílové oblasti Tušsko, případně ve městě Alvani, Achmeta a Tbilisi (Gruzie), ve spolupráci s místními obyvateli, zaměstnanci Správy chráněné krajinné oblasti Tušsko, zaměstnanci správy národního parku Tušsko, zástupci okresu Achmeta, zaměstnanci stálého zastoupení ČR v Tbilisi, zástupci České rozvojové agentury, AOPK ČR a Správy národního parku Krkonoše. Všechny záběry budou původní.
Film a spot budou využity pro potřeby propagace regionu, případně Gruzie jakožto partnerské země (promítání pro veřejnost nebo na speciálních akcích, například v souvislosti s aktivitami česko-gruzínského partnerství a spolupráce). Film bude rovněž nabídnut k odvysílání českým, popřípadě gruzínským televizním společnostem.
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam

Předpokládaná hodnota

Předpokládaná hodnota 190 000,00 bez DPH
Určit předpokládanou hodnotu ke každé položce zvlášť Ne
Měna koruna česká
Nezveřejňovat předpokládanou hodnotu Ne

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Uzavřená výzva

metodická nápověda

Kontextová navigace