Domů  /  Zadávací řízení  /  Odborná studie (Kybernetický…

Výpis systémových zpráv

Odborná studie (Kybernetický zákon)

Systémové číslo: T002/16/V00040572
Zadavatel: Česká republika - Úřad pro...

Stanovení požadavků na kvalifikaci

Požadavek na kvalifikaci dodavatelů Profesní kvalifikační předpoklady dle § 54 ZVZ , Technické kvalifikační předpoklady § 56 ZVZ

Profesní kvalifikační předpoklady

Profesní kvalifikační předpoklady § 54 písm. a)

Způsob prokázání kvalifikačního předpokladu

čestným prohlášením

, § 54 písm. b)

Způsob prokázání kvalifikačního předpokladu

čestným prohlášením

Způsob prokázání kvalifikačních předpokladů

Technické kvalifikační předpoklady § 56 ZVZ

Technické kvalifikační předpoklady § 56 ZVZ Seznam významných služeb
Název kvalifikačního předpokladu: Seznam významných služeb
Rozsah požadovaných informací a dokladů: Seznam významných služeb podobného typu (analýza rizik) poskytnutých uchazečem v posledních 3 letech s uvedením jejich rozsahu a doby poskytnutí. Přílohou tohoto seznamu musí být osvědčení objednatelů o řádném plnění služeb s uvedením identifikace objektu (rozsah, doba plnění), kontaktní osoba, vč. kontaktních údajů.
Způsob prokázání splnění kvalifikačního předpokladu: Seznam významných služeb podobného typu (analýza rizik) poskytnutých uchazečem v posledních 3 letech s uvedením jejich rozsahu a doby poskytnutí. Přílohou tohoto seznamu musí být osvědčení objednatelů o řádném plnění služeb s uvedením identifikace objektu (rozsah, doba plnění), kontaktní osoba, vč. kontaktních údajů.
Minimální úroveň kvalifikačního předpokladu: Splnění tohoto technického kvalifikačního předpokladu uchazeč prokáže předložením kopie požadovaného dokladu. Dodavatel splňuje technický kvalifikační předpoklad, pokud v seznamu významných služeb poskytovatel v posledních 3 letech prokáže, že realizoval min. 2 obdobné služby, v rozsahu každé z nich ve výši min. 150.000,- bez DPH pro jednoho objednatele za období jednoho roku.
, Identifikace členů realizačního týmu na straně uchazeče, který se bude podílet na realizaci předmětu plnění.
Název kvalifikačního předpokladu: Identifikace členů realizačního týmu na straně uchazeče, který se bude podílet na realizaci předmětu plnění.
Rozsah požadovaných informací a dokladů: Uchazeč uvede roli člena včetně krátkého profesního životopisu a dosažené certifikace. Zadavatel požaduje, aby se realizační tým sestával ze dvou pracovníků, kteří se podíleli na referenčních projektech: o Projektový manager o Auditor ISMS Profesní životopis členů realizačního týmu bude obsahovat alespoň následující údaje: - Jméno a příjmení pracovníka - Pozice pracovníka (viz výše) - Podrobný popis funkce pracovníka na plnění VZ - Údaj o zaměstnavateli (popř. IČO pracovníka) - Přehled profesní praxe vztahující se k předmětu plnění VZ. U obou výše uvedených rolí je požadováno alespoň: - Středoškolské s maturitou a praxí v oboru min. 5 let, - Znalost českého jazyka - Alespoň jedna reference z významné zakázky, jejíž cena převýšila 150.000,-Kč bez DPH, kde pracovník plnil roli, pro kterou je jmenován
Způsob prokázání splnění kvalifikačního předpokladu: Požadované certifikáty v prosté kopii originálů.
Minimální úroveň kvalifikačního předpokladu: U projektového managera je vyžadován mezinárodně uznávaný certifikát v oboru projektového řízení IPMA, PMP nebo PRINCE2 U auditora ISMS je vyžadován příslušný certifikát o akreditaci uchazeče, nebo předložení jiného platného dokumentu, který jej opravňuje k realizaci auditu v rozsahu splnění požadavků §29, prováděcí vyhlášky o systémech řízení bezpečnosti informací podle ISO/IEC 27001
, Spolupráce s výhercem VZ Odborná studie (Kybernetiký zákon) z roku 2016.
Název kvalifikačního předpokladu: Spolupráce s výhercem VZ Odborná studie (Kybernetiký zákon) z roku 2016.
Rozsah požadovaných informací a dokladů: Požadujeme čestné prohlášení podepsané uchazečem, že nebude žádným způsobem při plnění VZ využívat informace, závěry či nálezy ze studie provedené v loňském roce a předchozí výherze VZ (firma I3C) nebude žádným způsobem spolupracovat na této dodávce služeb.
Způsob prokázání splnění kvalifikačního předpokladu: Čestné prohlášení
Minimální úroveň kvalifikačního předpokladu: Čestné prohlášení podepsané uchazečem, že nebude žádným způsobem při plnění VZ využívat informace, závěry či nálezy ze studie provedené v loňském roce a předchozí výherze VZ (firma I3C) nebude žádným způsobem spolupracovat na této dodávce služeb.

Pravost dokladů

Dodavatel předloží doklady k prokázání kvalifikace v prosté kopii. Budou akceptovány i originály či úředně ověřené kopie dokladů.

Stanovení, bude-li zadavatel požadovat originály před uzavřením smlouvy

Požadovat předložené dokumenty v originále či úředně ověřené kopii Ne

metodická nápověda

Kontextová navigace