Domů  /  Zadávací řízení  /  Poskytnutí právního…

Výpis systémových zpráv

Poskytnutí právního poradenství – zejména analýzy možnosti způsobu zadání veřejných zakázek v souvislosti s Městským kamerovým systémem

Systémové číslo: T002/16/V00040159
Zadavatel: HLAVNÍ MĚSTO PRAHA - odbor...

Akce se zakázkou

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Služby

Předmět zakázky

Stručný popis Předmětem veřejné zakázky je poskytování obecného právního poradenství se zaměřením na provádění právních analýz.
Jedním z dílčích požadavků zadavatele je provedení analýzy možnosti způsobu zadání veřejných zakázek v souvislosti s Městským kamerovým systémem, a to včetně posouzení vlivu existence užitného vzoru na použitý druh zadávacích řízení v souvislosti s MKS a návrh doporučeného způsobu realizace veřejné zakázky na zajištění optických tras. Předmětem analýzy je rovněž doporučení jednotlivých předmětů souvisejících zakázek tak, aby zadavatel minimalizoval riziko neoprávněného dělení nebo sloučení předmětů plnění. Nezbytnou součástí předmětu plnění je také odůvodnění jednotlivých doporučených variant a doporučení postupu v souvislosti s užitným vzorem poskytovatele MKS bez ohledu na jeho vliv na zvolení druhu zadávacího řízení.
Ostatní dílčí požadavky na poskytování právního poradenství mohou být konkrétně poptány na základě této veřejné zakázky kdykoliv v průběhu jejího plnění.
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam

Předpokládaná hodnota

Předpokládaná hodnota 300 000,00 bez DPH
Určit předpokládanou hodnotu ke každé položce zvlášť Ne
Měna koruna česká
Nezveřejňovat předpokládanou hodnotu Ne

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Přímé zadání

metodická nápověda

Kontextová navigace