Domů  /  Zadávací řízení  /  PP Hořečková louka na Pile

Výpis systémových zpráv

PP Hořečková louka na Pile

Systémové číslo: T002/16/V00039598
Zadavatel: Agentura ochrany přírody a...

Akce se zakázkou

Uveřejnění výsledků ZŘ v e-tržišti

Smlouva s vítězným uchazečem
Typ smlouvy jednorázová smlouva
Dodavatel/é, s nímž/nimiž byla uzavřena smlouva
Dodavatel/é, s nímž/nimiž byla uzavřena smlouva (mimo e-tržiště): Josef Truhlář, IČO: 66371902, Pila /85, Pila 36001
Odůvodnění na výběr dodavatelů/e S ohledem na předmět VZ není v daném čase k dispozici požadovaný počet dodavatelú stanovených zákonem nebo pravidly e-tržiště schopných splnit předmět VZ.
Datum uzavření smlouvy 31.05.2016
Celková smluvní cena bez DPH 96 000,00
Celková smluvní cena s DPH 96 000,00
Sazba DPH v % 0,00
DPH 0,00
Měna koruna česká
Základní popis plnění
Předmět:
- Opatření zahrnuje šetrné pokosení ručně vedenou sekačkou a odstranění biomasy z posečené plochy (2 x 1,7 ha) lučních porostů. Plocha bude pokosena 2 × během vegetační sezóny, první seč v termínu od 30. 5. do 20. 6. - během první seče budou vynechána místa s výskytem vstavače kukačky, pětiprstky hustokvěté a hořce hořepníku (budou vyznačena dřevěnými kolíky pracovníky AOPK ČR – 5m okolo kolíku zůstane neposečeno). Po první seči bude provedeno ruční narušení drnu na ploše 0,28 ha s výskytem kriticky ohroženého druhu hořeček drsný Sturmův (Gentianella obtusifolia ssp. sturmiana). Druhá seč bude provedena v termínu od 15. 9. do 20. 10., tak, aby středová plocha PP s hořečky byla pokosena jako poslední (tzn. seč bude probíhat buď mozaikovitě tak, aby nedošlo k pokosení žádných kvetoucích či dokvétajících rostlin hořečků nebo celoplošně v době, kdy již budou zralá semena hořečků (pak je nutné termín upřesnit s pracovníkem AOPK ČR). Pokosená biomasa bude během každé seče usušena, shrabána a odvezena z managementové plochy nejpozději do 10 dnů od pokosení. Nakonec bude na ploše 1,7 ha provedeno extenzivní řízené přepasení ovcemi. Pastva ovcí v počtu 5 ks bude prováděna po dobu minimálně 14 dnů v termínu po 1. 10. Při pastvě bude vykonáván dozor nad pasoucím se dobytkem alespoň jedním pastevcem. Zvířata budou nocovat mimo plochu PP Hořečková louka na Pile, aby v chráněném území nedocházelo k pomístnímu hromadění trusu.


Položky předmětu:
- Název: PP Hořečková louka na Pile
- Kód z číselníku NIPEZ: 77100000-1 - Zemědělské služby
- Kód z hlavního slovníku číselníku CPV: 77100000-1 - Zemědělské služby
- Popis: Opatření zahrnuje šetrné pokosení ručně vedenou sekačkou a odstranění biomasy z posečené plochy (2 x 1,7 ha) lučních porostů. Plocha bude pokosena 2 × během vegetační sezóny, první seč v termínu od 30. 5. do 20. 6. - během první seče budou vynechána místa s výskytem vstavače kukačky, pětiprstky hustokvěté a hořce hořepníku (budou vyznačena dřevěnými kolíky pracovníky AOPK ČR – 5m okolo kolíku zůstane neposečeno). Po první seči bude provedeno ruční narušení drnu na ploše 0,28 ha s výskytem kriticky ohroženého druhu hořeček drsný Sturmův (Gentianella obtusifolia ssp. sturmiana). Druhá seč bude provedena v termínu od 15. 9. do 20. 10., tak, aby středová plocha PP s hořečky byla pokosena jako poslední (tzn. seč bude probíhat buď mozaikovitě tak, aby nedošlo k pokosení žádných kvetoucích či dokvétajících rostlin hořečků nebo celoplošně v době, kdy již budou zralá semena hořečků (pak je nutné termín upřesnit s pracovníkem AOPK ČR). Pokosená biomasa bude během každé seče usušena, shrabána a odvezena z managementové plochy nejpozději do 10 dnů od pokosení. Nakonec bude na ploše 1,7 ha provedeno extenzivní řízené přepasení ovcemi. Pastva ovcí v počtu 5 ks bude prováděna po dobu minimálně 14 dnů v termínu po 1. 10. Při pastvě bude vykonáván dozor nad pasoucím se dobytkem alespoň jedním pastevcem. Zvířata budou nocovat mimo plochu PP Hořečková louka na Pile, aby v chráněném území nedocházelo k pomístnímu hromadění trusu.
- Parametry:
- Identifikace:
- Množství: 1
- Měrná jednotka: kus
- Předpokládaná hodnota za 1 měrnou jednotku položky: 96 000,00


Místo plnění veřejné zakázky Hlavní 504, Mariánské Lázně
Ulice: Hlavní 504
Obec: 35301 Mariánské Lázně
Stát: Česká republika - CZE
Region: Karlovarský kraj (CZ041)
Popis doby plnění Opatření zahrnuje šetrné pokosení ručně vedenou sekačkou a odstranění biomasy z posečené plochy (2 x 1,7 ha) lučních porostů. Plocha bude pokosena 2 × během vegetační sezóny, první seč v termínu od 30. 5. do 20. 6. - během první seče budou vynechána místa s výskytem vstavače kukačky, pětiprstky hustokvěté a hořce hořepníku (budou vyznačena dřevěnými kolíky pracovníky AOPK ČR – 5m okolo kolíku zůstane neposečeno). Po první seči bude provedeno ruční narušení drnu na ploše 0,28 ha s výskytem kriticky ohroženého druhu hořeček drsný Sturmův (Gentianella obtusifolia ssp. sturmiana). Druhá seč bude provedena v termínu od 15. 9. do 20. 10., tak, aby středová plocha PP s hořečky byla pokosena jako poslední (tzn. seč bude probíhat buď mozaikovitě tak, aby nedošlo k pokosení žádných kvetoucích či dokvétajících rostlin hořečků nebo celoplošně v době, kdy již budou zralá semena hořečků (pak je nutné termín upřesnit s pracovníkem AOPK ČR). Pokosená biomasa bude během každé seče usušena, shrabána a odvezena z managementové plochy nejpozději do 10 dnů od pokosení. Nakonec bude na ploše 1,7 ha provedeno extenzivní řízené přepasení ovcemi. Pastva ovcí v počtu 5 ks bude prováděna po dobu minimálně 14 dnů v termínu po 1. 10.
Smlouva Smlouva

metodická nápověda

Kontextová navigace