Domů  /  Zadávací řízení  /  Dodávka 1 kusu záložního…

Výpis systémových zpráv

Dodávka 1 kusu záložního zdroje UPS 6 kVA (do racku) pro ÚOHS v roce 2016

Systémové číslo: T002/16/V00039577
Zadavatel: Česká republika - Úřad pro...

Akce se zakázkou

Stanovení požadavků na kvalifikaci

Požadavek na kvalifikaci dodavatelů Profesní kvalifikační předpoklady dle § 54 ZVZ , Technické kvalifikační předpoklady § 56 ZVZ

Profesní kvalifikační předpoklady

Profesní kvalifikační předpoklady § 54 písm. a)

Způsob prokázání kvalifikačního předpokladu

Profesní kvalifikační předpoklad podle § 54 písm. a) zákona o VZ splňuje uchazeč, který předloží kopii výpisu z obchodního rejstříku. Výpis z obchodního rejstříku nesmí být starší než 90dnů ke dni podání nabídky.

, § 54 písm. b)

Způsob prokázání kvalifikačního předpokladu

Profesní kvalifikační předpoklad podle § 54 písm. b) zákona o VZ splňuje uchazeč, který předloží kopii dokladu o oprávnění k podnikání podle zvláštních právních předpisů v rozsahu odpovídajícím předmětu veřejné zakázky.

Způsob prokázání kvalifikačních předpokladů

Technické kvalifikační předpoklady § 56 ZVZ

Technické kvalifikační předpoklady § 56 ZVZ Seznam významných dodávek poskytnutých dodavatelem v posledních 3 letech.
Název kvalifikačního předpokladu: Seznam významných dodávek poskytnutých dodavatelem v posledních 3 letech.
Rozsah požadovaných informací a dokladů: Seznam "významných dodávek" poskytnutých dodavatelem v posledních 3 letech - uchazeč uvede celkový finanční objem plnění realizované dodávky a termín zahájení a ukončení realizace dodávky (alespoň měsíc a rok). Uchazeč uvede stručný popis obsahu dodávky. Jsou požadovány zakázky: dodávka zařízení záložního zdroje elektrické energie UPS (dále jen “zařízení UPS“).
Způsob prokázání splnění kvalifikačního předpokladu: Uchazeč předloží čestné prohlášení (naskenováno ve formátu PDF) podepsaného osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče a obsahujícího údaje požadované zadavatelem v předcházejícím odstavci této výzvy "Rozsah požadovaných informací a dokladů".
Minimální úroveň kvalifikačního předpokladu: Minimální úroveň pro splnění technického kvalifikačního předpokladu je stanovena předložením Seznamu 2 významných dodávek poskytnutých dodavatelem v posledních 3 letech, kde finanční hodnota jedné dodávky poskytnutá jednomu objednateli musí být u každé z těchto dodávek nejméně 70 tis. Kč bez DPH a musí jít o dodávku 1 nebo více zařízení UPS.

Pravost dokladů

Dodavatel předloží doklady k prokázání kvalifikace v prosté kopii. Budou akceptovány i originály či úředně ověřené kopie dokladů.

Stanovení, bude-li zadavatel požadovat originály před uzavřením smlouvy

Požadovat předložené dokumenty v originále či úředně ověřené kopii Ano

metodická nápověda

Kontextová navigace