Domů  /  Zadávací řízení  /  Dodávka pevných policových…

Výpis systémových zpráv

Dodávka pevných policových regálů

Systémové číslo: T002/16/V00039313
Zadavatel: Generální finanční ředitelství

Akce se zakázkou

Požadavky na zpracování a členění nabídky

Jazyk, ve kterém bude nabídka podána český
Povinnost šifrovat nabídku Ne
Další požadavky na obsah, příp. členění nabídky 1. Nabídka bude obsahovat návrh kupní smlouvy podepsaný osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče. V případě podpisu návrhu kupní smlouvy a čestných prohlášení osobou pověřenou k tomuto úkonu, doloží uchazeč v nabídce kopii plné moci, či jiný platný pověřovací dokument.

2. Zadavatel nepřipouští varianty řešení.

3. Zadavatel nepožaduje poskytnutí jistoty.

4. Uchazeč může podat pouze jednu nabídku.

5. V případě rozporu mezi nabídkovou cenou uvedenou na formuláři e-tržiště a v návrhu kupní smlouvy se považuje za rozhodnou cenu, cena uvedená v návrhu kupní smlouvy.

6. Uchazečům nenáleží náhrada nákladů, které uchazeč vynaloží na účast v zadávacím řízení na této veřejné zakázce, včetně nákladů souvisejících s vyhotovením nabídky.

7. Zadavatel si vyhrazuje právo ověřit, případně vyjasnit informace deklarované uchazeči v nabídkách. V případě neúplných nebo nepravdivých informací a dokladů v nabídce je zadavatel oprávněn vyřadit uchazeče ze zadávacího řízení.

8. Zadavatel si vyhrazuje právo zrušit zadávací řízení.

9. Práva a povinnosti v této Výzvě výslovně neupravené se řídí zákonem č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů.
Součást nabídky bude tvořit produktový list dodavatele Ne

Zadavatelské požadavky

Název Typ Hodnoty

metodická nápověda

Kontextová navigace