Domů  /  Zadávací řízení  /  Rekonstrukce stávající…

Výpis systémových zpráv

Rekonstrukce stávající elektrické požární signalizace-EPS

Systémové číslo: T002/16/V00037138
Zadavatel: MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ

Požadavky na zpracování a členění nabídky

Jazyk, ve kterém bude nabídka podána český
Povinnost šifrovat nabídku Ne
Další požadavky na obsah, příp. členění nabídky 1. Dodavatel je oprávněn požadovat dodatečné informace k zadávacím podmínkám. Žádost o dodatečné informace musí být doručena nejpozději 3 pracovní dny před uplynutím lhůty pro podání nabídek.
2. Podáním nabídky uchazeč souhlasí s podmínkami tohoto zadávacího řízení a bere na vědomí, že je vázán obsahem své nabídky po celou dobu běhu zadávací lhůty.


3. Zadavatel si vyhrazuje právo zadávací řízení kdykoli zrušit, a to i bez uvedení důvodu. 4.Práva a povinnosti neupravené touto výzvou se řídí Soutěžním řádem Ministerstva zemědělství(https://zakazky.eagri.cz/publication_diplay_1.html).
Technické podmínky jsou stanoveny projektovou dokumentací a soupis výkonů. Soupis výkonů je závazný pro stanovení nabídkové ceny

4. Uchazeč stanoví nabídkovou cenu na základě ocenění všech položek soupisu výkonů, který zadavatel předkládá jako součást Výzvy v elektronické podobě. Uchazeč je povinen při jeho oceňování dodržet strukturu a členění na jednotlivé části a dále ocenit bez výjimek veškeré položky a dodržet jejich obsahovou náplň.

Zadavatel stanoví, že není přípustné ocenit položky ve výkaze výměr hodnotou „0“ (nula) nebo případně neocenit některé položky. Uchazeči, v jejichž nabídkách budou zjištěny položky, které jsou oceněny hodnotou „0“ (nula) nebo nevyplněné položky, budou z výběrového řízení vyloučeni.

Za soulad uchazečem oceněných soupisů výkonů a zadavatelem předložených neoceněných soupisů výkonů je odpovědný uchazeč. Jakýkoliv nesoulad mezi výše definovanými výkazy výměr (např. chybějící položky, přebývající položky, nesprávné množství měrných jednotek apod.) bude důvodem pro vyřazení nabídky a vyloučení uchazeče z výběrového řízení.“
Součást nabídky bude tvořit produktový list dodavatele Ne

Zadavatelské požadavky

Název Typ Hodnoty

metodická nápověda

Kontextová navigace