Domů  /  Zadávací řízení  /  Zajištění projkečních a…

Výpis systémových zpráv

Zajištění projkečních a inženýrských činností pro akci "Modernizace vybraných pokojů hotelu Spiritka"

Systémové číslo: T002/16/V00035125
Zadavatel: Zařízení služeb pro...
Evidenční čísla zadavatele: ZSM-28/OVZ-2016

Akce se zakázkou

Požadavky na zpracování a členění nabídky

Jazyk, ve kterém bude nabídka podána český
Povinnost šifrovat nabídku Ne
Další požadavky na obsah, příp. členění nabídky Podáním nabídky uchazeč zcela a bez výhrad akceptuje požadavky zadavatele pro zpracování nabídky, obchodní podmínky zadavatele jakož i veškeré další podmínky stanovené v zadávací dokumentaci této veřejné zakázky a jejích případných součástech, přílohách a dodatcích.

Od uchazečů se očekává, že si pečlivě prostudují, splní a dodrží veškeré podmínky, pokyny a termíny vyplývající ze zadávací dokumentace. Nedostatky v dodržení zadávacích podmínek, v podání nabídek nebo v poskytnutí požadovaných informací nebo dokumentace mohou mít podle okolností za následek vyřazení nabídky a vyloučení uchazeče ze zadávacího řízení.

Veškeré související činnosti jsou předmětem plnění veřejné zakázky a jako takové musí být zahrnuty do nabídkové ceny.

Pokud jsou v zadávací dokumentaci uvedeny odkazy na konkrétní obchodní značky, výrobce či výrobky, především pak v technických podmínkách (v projektové dokumentaci, tyto odkazy jsou pouze příkladné, referenční. Uvedení těchto odkazů slouží pouze k vymezení charakteristik a požadavků na dodávky a služby tak, aby byl vyjádřen účel využití požadovaného plnění, zamýšlený zadavatelem, a nepředstavuje ze strany zadavatele žádné závazné doporučení či omezení. Zadavatel nevylučuje dodání jiných, než uvedených referenčních výrobků. Zadavatel výslovně umožňuje pro plnění veřejné zakázky použití i jiných, kvalitativně a technicky obdobných řešení.

Nabídka uchazečů musí obsahovat závazný návrh smlouvy a čestná prohlášení zpracovaná podle vzorů obsažených v příloze této výzvy. Uchazeč do vytištěné verze těchto dokumentů doplní příslušná místa, dokumenty podepíše a naskenované (v elektronické podobě ve formátu PDF) přiloží ke své nabídce. Dokumenty musí být podepsány osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče.

OSTATNÍ INFORMACE K PRŮBĚHU ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ
Smlouva s vybraným dodavatelem musí být uzavřena do 10 pracovních dnů od doručení oznámení o výběru nejvhodnější nabídky, nebude-li dohodnuto jinak. Vybraný dodavatel je povinen poskytnout zadavateli řádnou součinnost tak, aby byla smlouva ve lhůtě uzavřena. Odmítne-li vybraný dodavatel uzavřít smlouvu nebo neposkytne řádnou součinnost, vyhrazuje si zadavatel právo vyzvat k uzavření smlouvy dodavatele, který se umístil ve druhém a třetím pořadí hodnocení nabídek.

Oznámení o skutečnosti, že nabídka nebude předmětem hodnocení (vyloučení uchazeče) a výsledku výběru nejvhodnější nabídky bude zadavatelem rovněž učiněno elektronicky přes Gemin na profilu zadavatele

Zadavatel umožní uchazečům prohlídku místa plnění. Termín a čas prohlídky místa plnění stanoví zadavatel na 3. března 2016 od 10:00 hod. Sraz účastníků prohlídky místa plnění je na hlavní vrátnici areálu hotelu Spiritka na adrese Atletická 2352/11, 169 00 Praha 6 - Břevnov.

Zadavatel poukazuje na skutečnost, že prohlídka místa plnění slouží pouze pro výše uvedený účel a neslouží k projednání podmínek a způsobu zpracování nabídky uchazečů nebo úpravě a ujasňování zadávacích podmínek. V případě ujasnění zadávacích podmínek uchazeči postupují podle § 49 zákona.

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám lze uplatnit pouze elektronicky prostřednictvím Gemin nejpozději 5 pracovních dnů před uplynutím lhůty pro podání nabídek. Stejným způsobem odešle zadavatel odpověď na dodatečné informace k zadávacím podmínkám nejpozději do 3 pracovních dnů po jejich řádném doručení.

Opomenutí nebo nesplnění některého ustanovení nebo jeho části této výzvy je důvodem pro vyřazení nabídky z hodnocení a vyloučení uchazeče z účasti na veřejné zakázce malého rozsahu.

Zadavatel si vyhrazuje právo zrušit tuto veřejnou zakázku malého rozsahu do doby uzavření smlouvy i bez uvedení důvodů.
Součást nabídky bude tvořit produktový list dodavatele Ne

Zadavatelské požadavky

Název Typ Hodnoty

metodická nápověda

Kontextová navigace