Domů  /  Zadávací řízení  /  Dokumentace skutečného stavu…

Výpis systémových zpráv

Dokumentace skutečného stavu - Letná

Systémové číslo: T002/16/V00034635
Zadavatel: Zařízení služeb pro...
VZ: Uzamčena
Evidenční čísla zadavatele: ZSM-85/OVZ-2015

Akce se zakázkou

Požadavky na zpracování a členění nabídky

Jazyk, ve kterém bude nabídka podána český
Povinnost šifrovat nabídku Ne
Další požadavky na obsah, příp. členění nabídky Podáním nabídky uchazeč zcela a bez výhrad akceptuje požadavky zadavatele pro zpracování nabídky, obchodní podmínky zadavatele jakož i veškeré další podmínky stanovené v zadávací dokumentaci této veřejné zakázky a jejích případných součástech, přílohách a dodatcích.

Od uchazečů se očekává, že si pečlivě prostudují, splní a dodrží veškeré podmínky, pokyny a termíny vyplývající ze zadávací dokumentace. Nedostatky v dodržení zadávacích podmínek, v podání nabídek nebo v poskytnutí požadovaných informací nebo dokumentace mohou mít podle okolností za následek vyřazení nabídky a vyloučení uchazeče ze zadávacího řízení.

Veškeré související činnosti jsou předmětem plnění veřejné zakázky a jako takové musí být zahrnuty do nabídkové ceny, a to i tehdy, když nejsou uvedeny ve výkazu výměr, který tvoří přílohu smlouvy o dílo, samostatnými položkami. Dodavatel zahrne ocenění těchto souvisejících položek do jednotkových cen výkazu výměr. Provedení souvisejících činností nebude fakturováno samostatnými položkami (pokud je výkaz výměr jako samostatné položky nezahrnuje), ale jako součást jednotlivých položek výkazu výměr.

Pokud jsou v zadávací dokumentaci uvedeny odkazy na konkrétní obchodní značky, výrobce či výrobky, především pak v technických podmínkách (v projektové dokumentaci, výkazu výměr apod.), tyto odkazy jsou pouze příkladné, referenční. Uvedení těchto odkazů slouží pouze k vymezení charakteristik a požadavků na dodávky a služby tak, aby byl vyjádřen účel využití požadovaného plnění, zamýšlený zadavatelem, a nepředstavuje ze strany zadavatele žádné závazné doporučení či omezení. Zadavatel nevylučuje dodání jiných, než uvedených referenčních výrobků. Zadavatel výslovně umožňuje pro plnění veřejné zakázky použití i jiných, kvalitativně a technicky obdobných řešení.

Nabídka uchazečů musí obsahovat závazný návrh smlouvy a čestná prohlášení zpracovaná podle vzorů obsažených v příloze této výzvy. Uchazeč do vytištěné verze těchto dokumentů doplní příslušná místa, dokumenty podepíše a naskenované (v elektronické podobě ve formátu PDF) přiloží ke své nabídce. Dokumenty musí být podepsány osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče.
Součást nabídky bude tvořit produktový list dodavatele Ne

Zadavatelské požadavky

Název Typ Hodnoty

metodická nápověda

Kontextová navigace