Domů  /  Zadávací řízení  /  Dodávka kancelářského papíru…

Výpis systémových zpráv

Dodávka kancelářského papíru pro multifunkční kopírovací stroje Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže v roce 2016

Systémové číslo: T002/16/V00034168
Zadavatel: Česká republika - Úřad pro...

Akce se zakázkou

Požadavky na zpracování a členění nabídky

Jazyk, ve kterém bude nabídka podána český
Povinnost šifrovat nabídku Ne
Další požadavky na obsah, příp. členění nabídky Povinnou součástí nabídky je:
a) Vyplněná "Příloha č.1 -Tabulka" ("Ceník zboží"), do které uchazeč doplní kupní cenu a Tabulka provede výpočet nabídkové ceny = Celková kupní cena v Kč bez DPH, kterou uchazeč zapíše do nabídkového formuláře elektronického tržiště. Vyplněnou Tabulku uchazeč vytiskne, podepíše oprávněnou osobou a naskenovanou ve formátu pdf přiloží k nabídce. Vyplněná a podepsaná Příloha č.1 -"Tabulka" je zároveň Přílohou č.1 - "Ceník zboží" kupní smlouvy.
b) Návrh kupní smlouvy(Příloha č.2 Výzvy k podání nabídek), ve kterém uchazeč doplní identifikační údaje, celkovou kupní cenu (cenu bez DPH, cenu vč. DPH a DPH), návrh kupní smlouvy bude podepsaný oprávněnou osobou, naskenovaný do formátu pdf a přiložený k nabídce.
c) Certifikát kvality dodávaného zboží (papíru) -uchazeč ve své nabídce doloží kvalitu papíru kopií certifikátu výrobce.
Nabídka, která nebude splňovat požadavky zadavatele, nebude zahrnuta do hodnocení.
Zadavatel si vyhrazuje právo toto výběrové řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu kdykoli zrušit, v takovém případě zadavatel uveřejní tuto skutečnost vč. odůvodnění v e-tržišti.
Dodatečné informace k zadávacím podmínkám- dodavatel je oprávněn požadovat dodatečné informace k zadávacím podmínkám, žádost musí být zadavateli doručena prostřednictvím elektr. tržiště nejpozději 20. 1. 2016.
Přílohy Příloha č. 1 - Ceník zboží
Součást nabídky bude tvořit produktový list dodavatele Ne

Zadavatelské požadavky

Název Typ Hodnoty

metodická nápověda

Kontextová navigace