Domů  /  Zadávací řízení  /  GŘ OL - Fyzická ostraha…

Výpis systémových zpráv

GŘ OL - Fyzická ostraha objektů

Systémové číslo: T002/15/V00033113
Zadavatel: Vězeňská služba České...

Akce se zakázkou

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Služby
Jedná se o službu uvedenou v příloze č.1 k ZVZ v kategorii 5, jejíž klasifikace podle přímo použitelného předpisu ES odpovídá referenčním číslům 7524, 7525 a 7526, a v kategorii 8 či uvedenou v příloze č.2 k ZVZ Ne
Kontaktní osoby Zobrazit seznam
VZ zadávaná na základě rámcové smlouvy Ne
Výsledkem zadávacího řízení bude Uzavření jednorázové smlouvy

Předmět zakázky

Stručný popis Předmětem zakázky je poskytování služeb souvisejících se zajištěním fyzické ostrahy dále uvedených objektů Vězeňské služby České republiky, které jsou zároveň místem plnění:

1. Automobilová opravna Vězeňské služby České republiky, Soudní 1672, Praha 4

Fyzická ostraha objektu zahrnuje nepřetržitou ostrahu (tj. 24 hodin denně) jedním pracovníkem. Součástí ostrahy je zejména střežení movitého a nemovitého majetku Vězeňské služby české republiky, dále kontrola osob na vstupu a výstupu, kontrola příjezdu a odjezdu vozidel, vedení „knihy hlášení“, pochůzková kontrola objektu a požární prevence, beze zbraně.

2. Expediční sklad Vězeňské služby České republiky, Vítězslava Nováka 611, Skuteč

Fyzická ostraha objektu zahrnuje střežení ve zvláštním režimu se zbraní nepřetržitě (tj. 24 hodin denně).
Přepokládaný režim ostrahy objektu:
- v pracovní dny od 6.00 hod. do 15.00 hod. jedním pracovníkem a od 15.00 hod. do 6.00 hod. dalšího pracovního dne vždy dvěma pracovníky,
- od 15.00 hod. posledního pracovního dne před dnem pracovního volna do 6.00 hod. prvního pracovního dne po dnech pracovního volna vždy dvěma pracovníky.

Součástí ostrahy je zejména střežení movitého a nemovitého majetku pochůzkovou kontrolou objektu Vězeňské služby České republiky, dále kontrola osob na vstupu a výstupu, kontrola příjezdu a odjezdu vozidel, výdej klíčů, vedení knihy hlášení a požární prevence.

Zadavatel požaduje, aby pracovníci bezpečnostní služby vykonávali činnost v jednotném oděvu (uniforma, pracovní stejnokroj apod.) s viditelně označenou jmenovkou a vyznačením příslušnosti k dané společnosti. Zadavatel dále požaduje zajištění ostrahy stabilizovaným počtem prověřených pracovníků se zajištěním jejich minimální obměny.

Položky předmětu VZ Zobrazit seznam

Předpokládaná hodnota

Předpokládaná hodnota 1 800 000,00 bez DPH
Určit předpokládanou hodnotu ke každé položce zvlášť Ne
Měna koruna česká
Nezveřejňovat předpokládanou hodnotu Ne

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Otevřená výzva

metodická nápověda

Kontextová navigace