Domů  /  Zadávací řízení  /  Zajištění služeb ostrahy…

Výpis systémových zpráv

Zajištění služeb ostrahy majetku II

Systémové číslo: T002/15/V00032505
Zadavatel: Česká republika - Ústřední...
Části: Část A - Ztracená... , Část B - Motol č.... , Část C - objekt... , ČÁST D - Hroznová...

Další specifikace VZ

Bude se konat prohlídka místa plnění Ano
Datum a místo prohlídky 23.11.2015 00:00
Datum a čas: 23.11.2015 00:00
Bližší specifikace: Prohlídky jednotlivých objektů je možné domluvit s jednotlivými zástupci zadavatele. Blíže viz Zadávací dokumentace v příloze.
Příloha:
Adresa:
Ulice: Hroznová 63/2
Obec: 65606 Brno
Stát: Česká republika - CZE
Bližší specifikace: Prohlídky jednotlivých objektů je možné domluvit s jednotlivými zástupci zadavatele. Blíže viz Zadávací dokumentace v příloze.
Datum a čas konání otevírání nabídek 16.12.2015 10:05
Bude otevírání nabídek veřejné Ne
Bude požadováno předložení vzorků Ne
Zadavatel si vyhrazuje právo rozhodnutí o vyloučení uchazeče oznámit jeho uveřejněním na profilu zadavatele Ne
Zadavatel si vyhrazuje právo uveřejnit oznámení o výběru nejvhodnější nabídky na profilu zadavatele Ne
Specifikace 1. Zvýhodnění...

Specifikace

Zvýhodnění dodavatelů zaměstnávajících osoby se zdravotním postižením podle § 101 zákona o veřejných zakázkách Plnění této veřejné zakázky je vyhrazeno pro dodavatele dle § 101 zákona, tedy pro dodavatele, který provozuje chráněnou pracovní dílnu nebo na nějž se vztahuje program zaměstnanosti, na jehož základě dodavatel zaměstnává více než 50 % osob se zdravotním postižením podle zvláštního právního předpisu (ust. § 67 zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti, dále jen „ZOZ“). Splnění této podmínky uchazeč prokáže ve své nabídce přiložením potvrzení Úřadu práce České republiky – krajské pobočky nebo pobočky pro hlavní město Prahu nebo přiložením potvrzení/rozhodnutí orgánu sociálního zabezpečení. Uchazeč odpovídá za soulad objemu jím nabízeného plnění s ust. § 81 odst. 3 zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti, ve znění pozdějších předpisů.

, 2. Trestní...

Specifikace

Trestní bezúhonnost - uchazeč se zavazuje, že zajistí, aby zaměstnanci, kteří budou k výkonu služby určeni, byli osoby způsobilé, morálně bezúhonné bez zápisu v rejstříku trestů. Pracovník ostrahy bude vybaven stejnokrojem, musí komunikovat v českém jazyce. Pro pracovníka ostrahy bude k dispozici místnost recepce v objektu a sociální zařízení. Veškeré potřebné vybavení (pracovní oblečení, výzbroj) bude povinen zajistit uchazeč v rámci měsíční paušální odměny.

, 3. Uchazeč se...

Specifikace

Uchazeč se zavazuje, že před podpisem smlouvy předloží pojistnou smlouvu o pojištění odpovědnosti za škodu pro pojistná nebezpečí s limitem plnění nejméně ve výši 20.000.000,- Kč.

, 4. Platební...

Specifikace

Platební podmínky: Cena za plnění veřejné zakázky bude zadavatelem hrazena měsíčně za uplynulý kalendářní měsíc, na základě daňového dokladu – faktury vystavené dodavatelem nejdříve první den kalendářního měsíce následujícího po měsíci, za který se měsíční odměna hradí. Splatnost faktury je 15 dnů ode dne doručení daňového dokladu na příslušnou adresu zadavatele. Faktura musí obsahovat všechny náležitosti řádného účetního a daňového dokladu ve smyslu příslušných zákonných ustanovení, zejména zákona č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty, ve znění pozdějších předpisů, a číslo smlouvy. V případě, že faktura nebude mít odpovídající náležitosti, je zadavatel oprávněn zaslat ji ve lhůtě splatnosti zpět uchazeči k doplnění, aniž se tak dostane do prodlení se splatností; lhůta splatnosti počíná běžet znovu od opětovného doručení náležitě doplněného či opraveného dokladu. Zálohy či jakékoliv jiné platby předem na plnění veřejné zakázky nebudou poskytnuty. Další obchodní podmínky a podrobná specifikace požadovaných služeb jsou vymezeny v jednotlivých návrzích smluv a jednotlivých směrnicích pro ostrahu objektů ÚKZÚZ, které jako přílohy tvoří součást této výzvy.

, 5. Zadavatel si...

Specifikace

Zadavatel si vyhrazuje právo: a) zrušit zadání zakázky, b) odmítnout všechny předložené nabídky a neuzavřít smlouvu se žádným uchazečem, c) nevracet uchazečům podané nabídky, d) opakovat výzvu k podání nabídky s jinými uchazeči, pokud žádná nabídka nesplní požadavky a účel zadávacího řízení. Uchazeč nemá právo na úhradu jakýchkoliv nákladů, které mu vzniknou v souvislosti s jeho účastí v zadávacím řízení, tj. s vypracováním a předložením nabídky.

metodická nápověda

Kontextová navigace