Domů  /  Zadávací řízení  /  Výroba instalace a údržba…

Výpis systémových zpráv

Výroba instalace a údržba hraničníků v NPR Čtvrtě

Systémové číslo: T002/15/V00030859
Zadavatel: Agentura ochrany přírody a...

Akce se zakázkou

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Služby
Jedná se o službu uvedenou v příloze č.1 k ZVZ v kategorii 5, jejíž klasifikace podle přímo použitelného předpisu ES odpovídá referenčním číslům 7524, 7525 a 7526, a v kategorii 8 či uvedenou v příloze č.2 k ZVZ Ne

Předmět zakázky

Stručný popis 1. Výroba 10 kusů dřevěných stojanů (materiál smrk) včetně kovové patky podle technického nákresu a jejich instalace v terénu; ukotvení stojanů do země bude provedeno betonovou patkou. Před instalací v terénu bude proveden dvojí nátěr stojanů barvou určenou pro venkovní použití v odstínu kaštan. Stojany budou na hranici národní přírodní rezervace Čtvrtě (dále také „NPR“) situovány tak, aby smaltované tabulky směřovaly ven z NPR a byly tak viditelné při vstupu do NPR. Pokud bude stojan instalován u cesty, bude umístěn tak, aby nebránil průchodu nebo vjezdu. Nově instalované stojany budou osazeny smaltovanými tabulkami s velkým státním znakem a označením národní přírodní rezervace (případně malým státním znakem a označením památného stromu), které budou sejmuty z likvidovaných dožilých stojanů nebo dodány objednatelem.
2. Likvidace 2 kusů dožilých stojanů včetně betonové patky a jejich odvoz mimo lokalitu. Při likvidaci stojanů nesmí dojít k porušení právních předpisů. Z likvidovaných stojanů budou sejmuty smaltované tabulky se státním znakem, které budou použity na nově instalované stojany.
3. Údržba 13 kusů stávajících stojanů, jejich očištění a nátěr tmavě hnědou barvou určenou pro venkovní použití, výměna stříšky 12 stojanů (stříška sestává ze dvou prken o rozměrech 35 x 12 cm, stříška bude před instalací v terénu dvakrát natřena tmavě hnědou barvou určenou pro venkovní použití), oprava kotvení 3 stojanů (seříznutí uhnilé části a opětovné připevnění dvěma šrouby ke kovové patce)
4. Osazení 13 kusů stojanů informačními tabulkami, které budou dodány objednatelem.
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam

Předpokládaná hodnota

Předpokládaná hodnota 38 850,00 bez DPH
Určit předpokládanou hodnotu ke každé položce zvlášť Ne
Měna koruna česká
Nezveřejňovat předpokládanou hodnotu Ne

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Přímé zadání

metodická nápověda

Kontextová navigace