Domů  /  Zadávací řízení  /  GFŘ v Ostravě - Maintenance…

Výpis systémových zpráv

GFŘ v Ostravě - Maintenance programového systému HelpDesk pro období 2015-2016 po dobu 1 roku

Systémové číslo: T002/15/V00029712
Zadavatel: Generální finanční ředitelství

Akce se zakázkou

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Služby
Jedná se o službu uvedenou v příloze č.1 k ZVZ v kategorii 5, jejíž klasifikace podle přímo použitelného předpisu ES odpovídá referenčním číslům 7524, 7525 a 7526, a v kategorii 8 či uvedenou v příloze č.2 k ZVZ Ne

Předmět zakázky

Stručný popis Maintenance programového systému HelpDesk pro období od 17.12.2015 do 16.12.2016, tedy po dobu 1 roku. Maintenance zahrnuje dodávku nových verzí, řešení problémů a závad, řešení dotazů odběratele. Vzhledem k autorským právům je podle zákona dána výzva jednomu dodavateli. Cena dodávky se odvozuje z ceny za licenci za 1 ks PC evidovaného v systému. GFŘ v Ostravě eviduje 2250 ks PC, t.j. 2250 licencí.
Finanční objem zakázky závisí na definitivním objemu prostředků určených ve státním rozpočtu 2015. Zadavatel si vyhrazuje právo nerealizovat tuto zakázku v případě, že tyto finanční prostředky nebudou ze státního rozpočtu přiděleny. Dodavatel akceptuje zveřejnění smlouvy na webových stránkách zadavatele.
Návrh smlouvy bude vlastnoručně podepsán statutárním orgánem či jeho zástupcem. V případě podpisu smlouvy zástupcem musí tento doložit plnou moc či jiné pověření udělené mu statutárním orgánem a opravňující jej k podpisu návrhu smlouvy. Takto podepsaný a naskenovaný návrh smlouvy bude tvořit přílohu elektronické nabídky uchazeče.
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Přímé zadání

metodická nápověda

Kontextová navigace