Domů  /  Zadávací řízení  /  Revitalizace a rekonstrukce…

Výpis systémových zpráv

Revitalizace a rekonstrukce nádrží v PP Stonáč -aktualizace projektové dokumentace

Systémové číslo: T002/15/V00029193
Zadavatel: Agentura ochrany přírody a...

Akce se zakázkou

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Služby
Jedná se o službu uvedenou v příloze č.1 k ZVZ v kategorii 5, jejíž klasifikace podle přímo použitelného předpisu ES odpovídá referenčním číslům 7524, 7525 a 7526, a v kategorii 8 či uvedenou v příloze č.2 k ZVZ Ne
Kontaktní osoby Zobrazit seznam
VZ zadávaná na základě rámcové smlouvy Ne
Výsledkem zadávacího řízení bude Uzavření jednorázové smlouvy

Předmět zakázky

Stručný popis Předmětem plnění je dopracování a aktualizace projektové dokumentace pro stavební povolení a dopracování dokumentace pro provádění stavby vč. zajištění související inženýrské činnosti pro akci „Revitalizace a rekonstrukce nádrží v PP Stonáč“. Jedná se o aktualizaci dle zpracované projektové dokumentace spol. ARVITA P spol.s.r.o., Příčná 1541, Otrokovice v roce 2010 a aktualizace z července 2015.
Dopracování dokumentace do stupně pro provedení stavby dle vyhlášky č. 499/2006 Sb. v platném znění včetně aktualizace související inženýrské činnosti, naceněného soupisu prací pro provedení stavby a slepého soupisu prací/výkazu výměr, aktualizace stanovisek a vyjádření a v návaznosti na rozsah kácení dřevin aktualizace soudně znaleckého posudku dřevní hmoty včetně grafických příloh a soupisu prací (dle vyhlášky č. 230/2012 Sb. v platném znění). Podkladem pro aktualizaci je přehled změn a již rozpracované verze projektových dokumentací. Součástí podkladů pro aktualizaci PD je zaměření lokality (2011 a 2014), dále orientační půdně geologické posouzení lokality (stavebně geologický průzkum) z roku 2010. Rozbor sedimentů se nepředpokládá vzhledem k uložení v ploše realizovaného opatření s využitím na úpravu hrází a terénu. Veškerá dokumentace (text i výkresy) jsou dostupné v editovatelných formátech.

Položky předmětu VZ Zobrazit seznam

Předpokládaná hodnota

Předpokládaná hodnota 165 000,00 bez DPH
Určit předpokládanou hodnotu ke každé položce zvlášť Ne
Měna koruna česká
Nezveřejňovat předpokládanou hodnotu Ne

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Otevřená výzva

metodická nápověda

Kontextová navigace