Domů  /  Zadávací řízení  /  Vyřezání keřů - národní…

Výpis systémových zpráv

Vyřezání keřů - národní přírodní památka Hrabanovská černava

Systémové číslo: T002/15/V00028104
Zadavatel: Agentura ochrany přírody a...
Části: Vyřezání keřů -... , Vyřezání keřů -...

Akce se zakázkou

Požadavky na zpracování a členění nabídky

Jazyk, ve kterém bude nabídka podána český
Povinnost šifrovat nabídku Ne
Další požadavky na obsah, příp. členění nabídky Podmínkou pro podání nabídky je účast na prohlídce místa plnění. Nabídky subjektů, jejichž zástupci se prohlídky místa nezúčastní, budou vyřazeny. Vyřazeny budou rovněž nabídky, jejichž celková cena bude vyšší než 107617,- Kč s DPH, resp. 88940,- Kč bez DPH.
Zakázka je členěna na dvě části podle zdroje financování (PPK, MAS). Pro každou část bude uzavřena samostatná smlouva. Uchazeči mohou podat nabídku jak pro jednu z částí, nebo pro obě části. Přílohou nabídky musí být vyplněná (identifikace zhotovitele, částka) a zhotovitelem PODEPSANÁ smlouva o dílo (scan nebo elektronický podpis, musí být podepsáná přímo smlouva, nestačí elektronický podpis celé nabídky), pro každou část samostatně. Příloha "Návrh smlouvy" obsahuje DVA odlišné vzory, z nichž každý se vztahuje k jedné části veřejné zakázky.
Uchazeč uvedede cenu pro jednotlivé dílčí plochy v přiloženém formuláři kalkulace nákladů – zvlášť pro každý podprogram (PPK/MAS). Cena uvedená v kalkulaci (dle jednotlivých částí), musí být zcela shodná s cenou uvedenou ve smlouvě a v nabídce. Vzor kalkulace pro každou část je uveden v příloze. V příloze veřejné zakázky jsou umístěny mapové přílohy pro každou část veřejné zakázky zvlášť.
Přílohy KalkulaceMAS - část 1 , Kalkulace PPK - část 2
Součást nabídky bude tvořit produktový list dodavatele Ne

Zadavatelské požadavky

Název Typ Hodnoty

metodická nápověda

Kontextová navigace