Domů  /  Zadávací řízení  /  Opravy automobilů značky…

Výpis systémových zpráv

Opravy automobilů značky ŠKODA a servis pneumatik automobilů vozového parku Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže v letech 2015 až 2017 - I

Systémové číslo: T002/15/V00027112
Zadavatel: Česká republika - Úřad pro...

Akce se zakázkou

Požadavky na zpracování a členění nabídky

Jazyk, ve kterém bude nabídka podána český
Povinnost šifrovat nabídku Ne
Další požadavky na obsah, příp. členění nabídky Povinnou součástí nabídky je:
a) Vyplněná Příloha č.1 -"Ceník", do tabulky v této Příloze č.1 uchazeč doplní své jednotkové ceny a tabulka provede výpočet nabídkové ceny = Celková cena v Kč vč. DPH, kterou uchazeč zapíše do nabídkového formuláře el. tržiště. Vyplněnou Přílohu č.1 "Ceník" uchazeč přiloží k nabídce.
b) Návrh servisní smlouvy (dále také jen"Smlouva"), ve které uchazeč doplní své identifikační údaje, adresu místa plnění veřejné zakázky, cenu za plnění veřejné zakázky v členění dle čl. 5.1. a odst. 5.5.3. Smlouvy, Smlouva bude podepsána osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeč, naskenována do formátu pdf a přiložena k nabídce.
c) Doklady prokazující splnění kvalifikačních předpokladů (naskenovány do formátu pdf a přiloženy k nabídce).

Vyplněná a podepsaná Příloha č.1-"Ceník" je zároveň Přílohou č.1 Smlouvy. Údaje v doplněném Návrhu servisní smlouvy a v ostatních částech nabídky musí být ve vzájemném souladu. Nabídka, která nebude splňovat požadavky zadavatele, nebude zahrnuta do hodnocení - bude vyřazena a zadavatelem vyloučena zúčasti v zadávacím řízení.

Zadavatel si vyhrazuje právo toto výběrové řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu kdykoli zrušit, v takovém případě zadavatel uveřejní tuto skutečnost vč. odůvodnění v e-tržišti.
Součást nabídky bude tvořit produktový list dodavatele Ne

Zadavatelské požadavky

Název Typ Hodnoty

metodická nápověda

Kontextová navigace