Domů  /  Zadávací řízení  /  Systém pro správu,…

Výpis systémových zpráv

Systém pro správu, aktualizaci a vizualizaci dat RÚIAN

Systémové číslo: T002/15/V00025695
Zadavatel: Agentura ochrany přírody a...

Akce se zakázkou

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Dodávky (zboží)

Předmět zakázky

Stručný popis Účelem veřejné zakázky je vytvoření lokální databáze RÚIAN (registru územní identifikace, adres a nemovitostí) za území celé ČR a systému na zajištění její správy a aktualizace v HW a SW prostředí objednatele. Požadavkem je zajištění nezbytné denní automatizované aktualizace dat RÚIAN, automatizované aktualizace dlaždicové mapové služby nad těmito daty a zprovoznění lokalizačních služeb a reverzního geokódingu. Výsledný systém je nutné implementovat do stávajícího technického řešení IS provozovaného Agenturou ochrany přírody a krajiny ČR a dodat tak komplexní systém obsahující aktuální a správné referenční údaje ze základního registru RÚIAN.

Výsledný systém bude referenční prostorově lokalizovanou databází pro agendové systémy v rámci provozovaného Informačního systému ochrany přírody, který pro základní správu a publikování geodat využívá ESRI platformu. Cílem je zvýšení efektivity v oblastech: rozhodování státní správy, navrhování, správa a evidence ZCHÚ, v oblasti správy majetku a v oblasti plánování managementových opatření.

Povinné požadavky implementace v rámci dodávky:
• Založení lokální databáze RÚIAN (zakládací skripty)
• Prvotní naplnění databáze
• Nasazení SW nástroje pro automatickou aktualizaci RÚIAN
• Vyladění databáze pro práci v GIS desktop zařízení objednatele a webových aplikacích
• Napojení desktopového GIS na databázi s uživatelsky příjemnou možností lokalizace a vyhledávání
• Vytvoření a zprovoznění databázově indexovaných geokódovacích služeb. Služby musí umožňovat lokalizace adresních míst a dalších územních celků RÚIAN ve webových a mobilních aplikacích pomocí tzv.
o Prostorové lokalizace na základě zapsaného řetězce (geosearch)
o Vyhledání nejbližší adresy po kliknutí do mapy (reverzní geokódování) do 100 m s možností definice souřadného systému výstupu
• Vytvoření mapových služeb nad daty RUIAN prostřednictvím objednatelem využívaného ArcGIS for Server včetně automatické selektivní aktualizace změněných dlaždic (cache)
• Zaškolení administračních pracovníků objednatele do správy implementovaného řešení a dodávka dokumentace popisující dokumentovanou funkcionalitu implementovaného řešení
• V souvislosti s vývojem DM RÚIAN musí nabízené řešení obsahovat i smluvně navrženou minimálně 3letou technickou podporu včetně návrhu roční maintenance (na dobu 3 let) pro implementované řešení zajišťující jeho plnohodnotnou funkčnost ve výše uvedeném rozsahu. Maintenance musí zahrnovat včasnou dodávku aktualizovaných verzí SW nástroje s ohledem na vývoj použitých technologií a na případné změny standardu RÚIAN. Služby technické podpory představují telefonické, nebo písemní poradenství dodavatele na žádosti objednatele v obvyklé pracovní době (8:00 – 16:00 hod). Požadovaná reakční doba odpovědi na žádost objednatele činní maximálně 2 pracovní dny od zaznamenání požadavku. V případě technické podpory je požadováno plnohodnotné obnovení funkcionality SW pro automatickou aktualizaci dat a mapových dlaždic do 30 dnů od oznámení výpadku těchto služeb nezpůsobeného HW, nebo SW zásahem objednatele. V případě neplnění závazků maintenance a nebo technické podpory si vyhrazuje objednatel právo účtovat úrok z prodlení 0,05% z celkové vysoutěžené ceny implementace SW řešení za každý den prodlení a nárok na odstoupení od smlouvy na smluvní podporu SW řešení.

Součástí nabídky bude vyplněná a podepsaná cenová nabídka (viz příloha) a podepsaný návrh smlouvy, který musí obsahovat všechny uvedené povinné požadavky v rámci implementace. Součástí smlouvy bude rovněž návrh maintenance po dobu tří let od finální implementace.

Výsledná nabídková cena zahrnuje kompletní a nepřekročitelné náklady za dobu 3 let a sestává ze samotné implementace systému + 3x roční maintenance. Cena za roční maintenance nesmí přesáhnout 10% z nabídkové ceny implementace. Celková nabídková cena nesmí přesáhnout částku 260.000,- Kč vč. DPH (podrobně viz také příloha-cenová nabídka).

Požadovaný termín realizace: 2 měsíce od nabytí účinnosti uzavřené smlouvy

Charakteristika prostředí objednatele HW / SW:
APL server - ESXi 5.5.0 , 2x Xeon E5-2650 8 jader, 128 GB RAM, diskový prostor 14TB
WINDOWS64bit - ArcGIS for Server 10.3 Enterprise Advanced/Standard/Basic Up to Four Cores Lic.
DB server - Oracle Enterprise Linux 5, 4x Xeon E5405 2 jádra, 16 GB RAM
RDBMS Oracle Standard Edition 11.2g 64bit
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam

Předpokládaná hodnota

Předpokládaná hodnota 214 876,00 bez DPH
Určit předpokládanou hodnotu ke každé položce zvlášť Ne
Měna koruna česká
Nezveřejňovat předpokládanou hodnotu Ne

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Uzavřená výzva

metodická nápověda

Kontextová navigace