Domů  /  Zadávací řízení  /  Úprava služby TCTV 112

Výpis systémových zpráv

Úprava služby TCTV 112

Systémové číslo: T002/15/V00025423
Zadavatel: Česká republika -...
Evidenční čísla zadavatele: 15031/2015

Akce se zakázkou

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Služby
Jedná se o službu uvedenou v příloze č.1 k ZVZ v kategorii 5, jejíž klasifikace podle přímo použitelného předpisu ES odpovídá referenčním číslům 7524, 7525 a 7526, a v kategorii 8 či uvedenou v příloze č.2 k ZVZ Ne
Kontaktní osoby Zobrazit seznam
VZ zadávaná na základě rámcové smlouvy Ne
Výsledkem zadávacího řízení bude Uzavření jednorázové smlouvy

Předmět zakázky

Stručný popis Požadavky na zákaznické řešení
Za účelem možnosti zajistit ostrý provoz ve stávajícím systému TCTV112 a současně testování a pilotní provoz nových systémů (nový IS OŘ HZS, hybridní varianta NIS IZS), požaduje HZS Olomouc zprovoznění 6 pracovišť pro příjem 112 a 150 v nové budově HZS Olomouckého kraje, Schweitzerova 91, Olomouc.
Je požadováno, aby jedna část technologie dispečerských pracovišť (PC) byla instalována v nové technologické místnosti a druhá část technologie dispečerských pracovišť (monitory, klávesnice, myš, dispečerský telefon) byla instalována v novém dispečerském sále.
Je požadováno připojení (data a hlas) nově vybudovaných dispečerských pracovišť v nové budově ke stávající technologii v technologické místnosti ve staré budově tak, aby příjem a odbavování tísňových volání na 112 a 150 (poskytování služby TCTV112 ze strany O2) mohlo probíhat jak na stávajících 6i dispečerských pracovištích ve staré budově, tak na nových 6 dispečerských pracovištích v nové budově.
Dále je požadováno, aby použité monitory svým vzhledem (rozměry, rámeček) v maximální míře korespondovaly s monitory pro systém OŘ, umístěnými na témže sále.
Po spuštění ostrého provozu nových systémů v nové budově, budou stávající pracoviště ve staré budově zrušena a služba TCTV112 pro HZS Olomouckého kraje bude ze strany O2 poskytována již pouze na pracovištích, vybudovaných dle výše uvedených požadavků v nové budově.
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Otevřená výzva

metodická nápověda

Kontextová navigace