Domů  /  Zadávací řízení  /  Vzdělávací činnost v lesním…

Výpis systémových zpráv

Vzdělávací činnost v lesním hospodářství v roce 2015

Systémové číslo: T002/15/V00023542
Zadavatel: MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ
Části: Zlepšování... , Zvyšování... , Adaptace lesů na... , Problematika... , Dosažení... , Efektivní... , Posuzování a... , Zhodnocování a... , Využívání lesní... , Hospodářská... , Problematika...

Stanovení požadavků na kvalifikaci

Požadavek na kvalifikaci dodavatelů Profesní kvalifikační předpoklady dle § 54 ZVZ , Technické kvalifikační předpoklady § 56 ZVZ

Profesní kvalifikační předpoklady

Profesní kvalifikační předpoklady § 54 písm. a)

Způsob prokázání kvalifikačního předpokladu

Kopie aktuálního výpisu z obchodního rejstříku, má-li v ní být dodavatel zapsán dle zvláštních právních předpisů, ne starší 90 dnů.

, § 54 písm. b)

Způsob prokázání kvalifikačního předpokladu

Kopie dokladů o oprávnění k podnikání mající vztah k plnění předmětu zakázky.

Způsob prokázání kvalifikačních předpokladů Originály nebo ověřené kopie budou předloženy na vyžádání zadavatele před podpisem smlouvy.

Technické kvalifikační předpoklady § 56 ZVZ

Technické kvalifikační předpoklady § 56 ZVZ Významné služby v oblasti vzdělávacích seminářů v oborech lesního hospodářství a myslivosti.
Název kvalifikačního předpokladu: Významné služby v oblasti vzdělávacích seminářů v oborech lesního hospodářství a myslivosti.
Rozsah požadovaných informací a dokladů: Dodavatel předloží seznam alespoň 2 významných zakázek v oblasti vzdělávacích seminářů v oborech lesního hospodářství a myslivosti na téma dle konkrétní části veřejné zakázky.
Způsob prokázání splnění kvalifikačního předpokladu: - osvědčení vydané veřejným zadavatelem, pokud byly služby poskytovány veřejnému zadavateli, nebo
- osvědčení vydané jinou osobou, pokud byly služby poskytovány jiné osobě než veřejnému zadavateli, nebo
- kopie smlouvy s jinou osobou či veřejným zadavatelem a doklad o uskutečnění plnění dodavatele, není-li současně možné osvědčení dle předešlého bodu od této osoby získat z důvodů spočívajících na její straně.
Minimální úroveň kvalifikačního předpokladu: Dodavatel splní minimální kvalifikační předpoklad, předložením seznamu alespoň 2 významných zakázek v oblasti vzdělávacích seminářů v oborech lesního hospodářství a myslivosti na téma dle konkrétní části veřejné zakázky s rozpočtem min. ve výši 20 000 Kč poskytnutých dodavatelem v posledních 5 letech.

Pravost dokladů

Dodavatel předloží doklady k prokázání kvalifikace v prosté kopii. Budou akceptovány i originály či úředně ověřené kopie dokladů.

Stanovení, bude-li zadavatel požadovat originály před uzavřením smlouvy

Požadovat předložené dokumenty v originále či úředně ověřené kopii Ne

metodická nápověda

Kontextová navigace