Domů  /  Zadávací řízení  /  Pozáruční servis a opravy…

Výpis systémových zpráv

Pozáruční servis a opravy kopírovacích strojů a multifunkčních zařízení v roce 2015 a 2016

Systémové číslo: T002/15/V00023404
Zadavatel: Česká republika - Krajské...
Evidenční čísla zadavatele: KRPU-101917/čj-2015-0400VZ

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Služby
Jedná se o službu uvedenou v příloze č.1 k ZVZ v kategorii 5, jejíž klasifikace podle přímo použitelného předpisu ES odpovídá referenčním číslům 7524, 7525 a 7526, a v kategorii 8 či uvedenou v příloze č.2 k ZVZ Ne
Kontaktní osoby Zobrazit seznam
VZ zadávaná na základě rámcové smlouvy Ne
Výsledkem zadávacího řízení bude Uzavření jednorázové smlouvy

Předmět zakázky

Stručný popis Předmětem veřejné zakázky je nákup služeb – zajištění servisu a oprav kopírovacích strojů převážně zn. RICOH (tj. pozáruční servis a opravy prováděné autorizovaným servisem se zárukou dle zákona a prováděné výhradně originálními náhradními díly) pro Krajské ředitelství policie Ústeckého kraje v roce 2015 popř. 2016. V nabídce žádáme uvést ceny nejčastěji opravovaných - vyměňovaných náhradních dílů, cenu práce za hodinu včetně dopravy (viz přílohy - krycí listy). Uchazeč v cenové nabídce předloží (uvede): 1) prostou kopii živnostenského listu, kde předmět podnikání musí souhlasit s předmětem veřejné zakázky. Případně prostý výpis z obchodního rejstříku.
2) všechny vyplněné záložky obsažené v krycím listu, který je přílohou č. 1 výzvy. Krycí list sčítá 7 záložek, které je nutné vyplnit ve všech položkách. Pro hodnocení je důležitá první záložka s názvem „Práce“ a poslední záložka s názvem „Sumář“.
3) platný ceník všech náhradních dílů ke strojům, která má zadavatel v užívání, popř. v nabídce uvede odkaz na internetové stránky, kde je ceník k dispozici.
4) dobu zajištění servisní prohlídky od okamžiku nahlášení, nejdéle však do 24hod.
5) vlastní návrh smlouvy poskytovatele, ve kterém budou obsaženy veškeré podmínky zadavatele, které jsou uvedeny v zadávací dokumentaci. Návrh smlouvy bude podepsaný osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče.
Uchazeč si důkladně prostuduje všechny přílohy zadávací dokumentace, vč. přílohy obchodní podmínky, která je přílohou č. 3 výzvy k podání nabídek.
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Otevřená výzva

metodická nápověda

Kontextová navigace